La Sportiva Andorra Skimo obre inscripcions

La Sportiva Andorra Skimo obre inscripcions

A finals de febrer se celebra la 5ª edició d’una de les proves més esperades pels aficionats a l’esquí de muntanya.

L’Andorra Skimo arriba l’any 2020 a una nova edició d’una de les curses més esperades de la temporada que any rere any creix en nombre de participants, professionals i amateurs, però també de voluntaris.

L’Andorra Skimo és una travessa d’esquí de muntanya en format cursa que té com a objectiu fer la volta al principat unint les 3 estacions d’esquí. Els equips estan formats per 2 o 3 persones i el recorregut varia en funció de la categoria escollida. En l’edició passada es van realitzar per primer cop les curses Skimo2, per a participants cadets i juniors, i Skimo4, un format més curt que travessa 4 refugis i uneix les dues valls de les estacions de Grau Roig i Ordino Arcalís. La Skimo6 uneix les estacions de Naturlandia i Grau Roig i el recorregut passa per 6 refugis. Totes aquestes curses es realitzen en un sol.

La Skimo10 és la prova reina i ofereix als participants un recorregut total de 70 kms i 5.000 metres de desnivell. en aquest cas la curdsa es divideix en dues etapes i uneix les estacions de Naturlandia, Grau Roig i Ordino Arcalís. En aquest cas l’itinerari passa per punts molt coneguts i emblemàtics com són el Refugi de l’Illa i el llac de l’Illa (2.488m), l’estany de la nou o el Refugi Roca de Pimes (2.160m).

Les pre-inscripcions s’obren el 09 de desembre a les 21.00h, i les inscripcions es podran fer una setmana més tard, a partir del 16 de desembre a les 21.00h.

Més info: Andorra Skimo “La Travessa dels Refugis”

Previous post
Baqueira ofereix 162km per la Puríssima
Next post
Tavascan obre parcialment el 06 de desembre
Back
SHARE

La Sportiva Andorra Skimo obre inscripcions