La pluja frena l’estrena de ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll

La pluja frena l’estrena de ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll

L’estació de Boí Taüll donava el tret de sortida a ELDORADO FREERIDE JUNIOR amb una posada en escena d’autèntic luxe que comptava amb la col·laboració del doble campió del FREERIDE WORLD TOUR, Aurélien Ducroz, però la pluja, com aquells convidats sorpresa que mai són ben rebuts, ha aigualit la festa.

Imatge del sector triat per fer les baixades el dissabte, vigilia del dia de la competi prevista

L’estrena a 2018 de ELDORADO FREERIDE JUNIOR ha comptat amb la presència de 28 riders que no s’han perdut detall de la formació en seguretat, el nou reglament del JUNIOR WORLD TOUR i la visita d’un receptiu Aurélien Ducroz, que ha estat un dels reclams del cap de setmana al Boí Taüll Resort.

L’alma mater de Eldorado, Joan Masferrer. Pic by instagram.com/jsaragossa

La jornada de dissabte es va desenvolupar segons el programa previst i després de les benvingudes per part del director de ELDORADO FREERIDE, Joan Masferrer, que va fer balanç dels 20 anys de la fundació de la prova, i de Martí Rafel, director de Boí Taüll Resort, va ser el torn per a repassar les experiències i vídeos d’un entregat Aurélien Ducroz. Un cop finalitzada la formació teòrica de rescat va arribar l’hora del treball de camp amb pràctiques d’ARVA i test sobre el terreny del sector de Llevata.

El lliurament dels dorsals. Crèdit foto @angel enguita

El sector de Llevata de Boí Taüll presentava fa tot just una setmana un aspecte immillorable per a la disputa d’ELDORADO FREERIDE JUNIOR i, tot i que la previsió apuntava a copioses nevades per aquest cap de setmana, la realitat ha estat molt diferent amb una fina pluja que no ha cessat des de la tarda el dissabte, impedint la realització de la prova per motius de seguretat.

Ple de gom a gom en el brieffing de dissabte a Boí Taüll

La Direcció Tècnica ha inspeccionat la part esquerra del sector de Llevata i ha decidit posposar la celebració de ELDORADO FREERIDE JUNIOR amb data per determinar per garantir la seguretat de tots els riders. A les vint edicions de ELDORADO FREERIDE és la primera ocasió en què la prova es cancel·la en ple cap de setmana.

En els propers dies la Direcció de ELDORADO FREERIDE JUNIOR comunicarà quan es disputa la prova que haurà d’obrir la competició, que es completa amb les cites de Baqueira Beret els dies 10 i 11 de febrer i la cita final de Vallnord Ordino Arcalís els dies 3 i 4 de març que coincidirà amb el FREERIDE WORLD TOUR.

Previous post
El crac Aurélien Ducroz formarà els riders de Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll
Next post
Grandvalira encara el cap de setmana amb una àmplia agenda d’activitats per a tots els públics
Back
SHARE

La pluja frena l’estrena de ELDORADO FREERIDE JUNIOR a Boí Taüll