La Molina rep més de 30.000 visitants en el que portem d’estiu

La Molina rep més de 30.000 visitants en el que portem d’estiu

L’estació de La Molina ha rebut, des de l’inici de la temporada d’estiu, 31.637 visitants, el que representa un augment del 17% respecte a la temporada anterior
Les bones dades demostren l’interès de les activitats d’estiu de les estacions d’FGC i la bona recepció que han tingut les novetats d’enguany


En el mateix període de l’any passat, havien visitat La Molina, 27.034 persones, mentre que aquest any han estat prop de 31.637. Aquest increment es distribueix en: usuaris del telecabina (14.127), Bike Park (6.526) i usuaris de la resta d’activitats de lleure en família i d’aventura de l’estació (10.984). Amb aquestes dades es demostra l’interès que desperten les activitats d’estiu que organitza l’estació per a famílies i grups d’amics. La tendència respecte l’any passat denota la bona recepció que han tingut les novetats d’enguany, sumades a les activitats que ofereix La Molina any rere any.

La Molina representa, així, l’aposta d’FGC per a la realització d’activitats d’oci, entreteniment i esport a les estacions durant la temporada d’estiu. Els packs per a famílies i grups d’amics faciliten la possibilitat de gaudir d’un dia a l’alta muntanya amb tots els serveis i les comoditats que també s’ofereixen a l’hivern. La desestacionalització de les estacions amb la diversificació i increment d’activitats que aquest any s’ofereixen està adquirint una gran rebuda pels usuaris, i les dades així ho mostren.

Novetats d’aquesta temporada d’estiu a La Molina

La Molina és tot un referent durant els mesos d’estiu, posant a l’abast dels usuaris tot un seguit de propostes outdoor per fer amb la família o grup d’amics. Durant la temporada d’estiu, els visitants gaudeixen de totes les novetats dissenyades per a gaudir de l’alta muntanya també en períodes d’estiu.

Bike Park:
La nova zona de Cap de Comella, dóna més longitud als circuits Moli i Lina, que es van estrenar la temporada passada.
Amb aquesta nova àrea s’hi han sumat 2 circuits més, un de dificultat intermèdia que farà l’enllaç entre la zona de Cap de Comella i la zona de la Tosa; i l’altre de dificultat baixa. Una ampliació que ha donat molt de si i que farà gaudir molt del Bike Park.

Forfet activitats “La Molina Non Stop”:
L’estació ha posat a l’abast dels usuaris un nou forfet que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bike Park, Tubbing, zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, frisbee-golf, circuit de fauna, piscina climatitzada, tenis i fitness. Un forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

El popular frisbee ara a La Molina

Frisbee (Disc golf):
Esport molt popular als Estats Units. Circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut. Està ubicat a la zona del llac de La Molina.

HoverBoard Kart by Altitud Extreme:
Un enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults, ubicat al pàrquing del Telecabina La Molina. Per gaudir en família és un entreteniment que combina l’habilitat per a la conducció mentre es gaudeix del paisatge.

Previous post
A punt la cursa vertical fins la Tosa d'Alp 2017
Next post
Més d'un milió de visitants aquest estiu 2017 a les estacions i trens turístics d'FGC
Back
SHARE

La Molina rep més de 30.000 visitants en el que portem d’estiu