La Molina organitza el Bateig de neu més multitudinari en el seu 75è aniversari

La Molina organitza el Bateig de neu més multitudinari en el seu 75è aniversari

La Molina organitzarà el proper diumenge 21 de gener una activitat multitudinària: el Bateig de neu by Decathlon, esdeveniment que també serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La cita tindrà lloc amb la celebració del World Snow Day (Dia Mundial de la Neu) com a teló de fons. Es tracta d’una jornada promoguda per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer el món de la neu als menuts. Com cada any, La Molina se suma a aquesta innovadora iniciativa tot acollint propostes dissenyades per al públic familiar.

Paquets combinats per apropar la neu a tothom
Per a aquest dia, La Molina comptarà amb paquets combinats que inclouran classes d’iniciació a l’esquí, lloguer de material, forfet debutant i Welcome Pack by Decathlon.

Els paquets d’esquí de dues hores estaran destinats a persones que no saben esquiar. Hi haurà 10 grups per a 10 debutants en dos horaris diferents: de 10.00 a 12.00 h, per una banda, i de 12.00 a 14.00 h, per l’altra. Els participants hauran de presentar-se una hora abans a les oficines per recollir el forfet i el comprovant que hauran d’entregar al monitor corresponent, a la carpa de La Molina, situada a la plaça de Cap de Comella.

75è aniversari
Aquest esdeveniment se suma a l’ampli ventall d’activitats que ha preparat l’estació amb motiu del 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador a tot l’Estat com, per exemple, la Jornada retro i Nit de les 75 torxes (17 de febrer), el dia dels Nens (28 de febrer) o l’Estima Fest (el 3 de març).

Previous post
Amb el nou Funpark, Baquèira puja el llistó d'activitats per a la mainada i les famílies
Next post
El crac Aurélien Ducroz formarà els riders de Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll
Back
SHARE

La Molina organitza el Bateig de neu més multitudinari en el seu 75è aniversari