La Molina obre més pistes per al Nadal i arriba als 49 quilòmetres esquiables

La Molina obre més pistes per al Nadal i arriba als 49 quilòmetres esquiables

L’hivern ha fet acte de presència a La Molina. Gràcies a les nevades caigudes la nit del dimarts 20 de desembre, l’estació de la Cerdanya preveu que els dies 24 i 25 de desembre hi haurà un total de 49 quilòmetres esquiables repartits en 50 pistes i es posaran en marxa 12 remuntadors. El dia de Nadal l’horari serà de 9.00 a 13.00 hores i hi haurà tarifa reduïda.

161218_lm_oml4007
La pista genciana que dona accès des del sector Costa Rasa/Roc Blanc al sector Alabaus

A partir del dia de Sant Esteve les previsions són encara més optimistes i tot indica que es podrà obrir gairebé la totalitat de les pistes i sectors. Pel que fa als remuntadors, estaran en funcionament el 100%.

Esquiar a La Molina, més accessible per a tots els públics
La temporada d’hivern 2016-2017 ha començat amb una novetat destacada a l’estació de La Molina, que ofereix l’abonament La Molina/Grup FGC a un preu més assequible per a tothom: passa de 620 € a 570 € en el preu d’adult. L’estalvi és encara més important si es té en compte que les tarifes Júnior (ara arriba als 25 anys) i Infant (ara arriba fins als 16 anys) han ampliat la seva franja d’edat considerablement fent molt més econòmic a les famílies esquiar a La Molina.

Finalment, cal destacar que totes les estacions del Grup brinden la possibilitat de comprar els forfets de temporada i realitzar-ne el pagament a terminis. A més, es garanteix l’accés a les estacions d’esquí “Tot Nòrdic” i accés lliure fins al proper 1 de novembre del 2017 als trens Cremallera de Montserrat i Vall de Núria.

161218_lm_oml4032
La part alta de la pista Torrent Negre i al fons la vall tapada pels núvols

Activitats i restauració
Durant les festes nadalenques, els visitants no només podran esquiar, fer snowboard i gaudir de la neu a pistes, sinó que també podran divertir-se al Parc d’Aventura als arbres, l’àrea del tubbing, les pistes de trineus i la pista de gel a Pista Llarga o les excursions en màquina trepitjaneu entre moltes activitats aprèsski.

Pel que fa als serveis de restauració, estaran oberts un ampli ventall de propostes, com per exemple el restaurant El Bosc, l’autoservei, la cafeteria Costa Rasa, l’emblemàtic refugi Niu de l’Àliga, situat a la zona més alta de l’estació (cota 2.537), la cafeteria braseria Alabaus o la renovada cafeteria Roc Blanc.

161218_lm_oml4245
Neu n’hi do com ha comaneçat la temporada a La Molina!
Previous post
Pare Noel, Ioga i vols captius, les tres prospostes pel Nadal a Vallnord
Next post
Demà arrenca la temporada d'esquí nocturn a Masella
Back
SHARE

La Molina obre més pistes per al Nadal i arriba als 49 quilòmetres esquiables