La Molina com “antes”, èxit de la jornada Retro per celebrar els 75 anys de l’estació

La Molina com “antes”, èxit de la jornada Retro per celebrar els 75 anys de l’estació

Retre homenatge a l’esquí dels anys 40. Amb aquest objectiu, La Molina va celebrar el passat dissabte 17 de febrer una Jornada Retro, la qual va rebre la visita d’un gran nombre d’esquiadors de totes les edats que van voler participar en una cita històrica, divertida i única. Els retrobaments amb els vells amics, a més, van ser els clars protagonistes d’aquest esdeveniment, emmarcat en els actes commemoratius del 75è aniversari de l’estació.

Ju Gibert, la megacrac del telemark a casa nostra i que també va participar a la jornada Retro

La Jornada Retro va començar a les 15.30 h, amb les inscripcions a Pista Llarga, on uns 180 inscrits esperaven nerviosos l’inici de l’anomenada Cursa retro, una competició molt especial, amb estètica retro, que els va transportar en el temps, ja que els esquiadors anaven vestits d’autèntics esquiadors de l’època. La carrera es va celebrar en un ambient festiu, en què grans i petits es van divertir com mai.

A les 19.00 h va ser el torn de la baixada de torxes, que va comptar amb més de 260 participants, des de Pista Llarga i des de l’Estadi. Un espectacular descens de llums, que no va deixar indiferent a ningú, va omplir de llum i de color les pistes de l’estació, a mesura que els esquiadors anaven fent via.

Que no falti el puret!

A més, la jornada va estar amenitzada per la música en directe del DJ Dídac Tomàs de Flaixbac, al bar Tirol de Pista Llarga, fins ben passades les 21.00 h de la nit.
Més enllà dels participants de la cursa retro, va ser molta la gent que va acudir a la cita disfressada d’esquiador d’època i va gaudir d’una jornada absolutament diferent. De fet, el mateix personal de taquilles de La Molina van bolcar-se en la iniciativa i van ser els primers a fer possible aquest viatge als anys 40

Previous post
Doble competició de freeride a El Dorado Freeride a Baqueira Beret
Next post
Grandvalira rep les finals de la Copa d’Europa, l’avantsala de les finals de la Copa del Món 2019
Back
SHARE

La Molina com “antes”, èxit de la jornada Retro per celebrar els 75 anys de l’estació