Grandvalira rep la primavera amb gruixos de neu, de fins a més de 2m

Grandvalira rep la primavera amb gruixos de neu, de fins a més de 2m

Grandvalira entra a la primavera a ple rendiment amb unes condicions meteorològiques i de neu més pròpies dels mesos d’hivern. Les darreres nevades a l’estació complementen els generosos gruixos de neu ja existents i actualment la cota de neu se situa entre els 130 i els 235 cm. El domini més gran del sud d’Europa ha mantingut pràcticament el 100% de la seva extensió esquiable oberta des del 10 de gener. A partir d’aquesta data, les precipitacions en forma de neu han anat arribant intermitentment i de manera abundant, i les condicions han estat i continuen sent molt òptimes per a la pràctica dels esports blancs.

De cara el proper cap de setmana i el període de Setmana Santa, Grandvalira preveu mantenir el 100% de les pistes obertes amb tots els serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard, restaurants, activitats d’aventura així com l’Snowpark Xavi i Sunset Park Henrik Harlaut a ple funcionament. Per la seva banda, l’Snowpark El Tarter es troba parcialment obert en la seva part alta i zona sud oest reservant la part baixa per a la celebració del Total Fight Masters of Freestyle que tindrà lloc del 22 al 25 de març.

Grandvalira, epicentre del panorama Freestyle amb el Total Fight

Grandvalira torna a acollir aquesta temporada una nova edició de la Total Fight Masters of Freestyle, l’esdeveniment freestyle de referència dels Pirineus, amb els riders més potents del panorama freestyle.

Un cop més, l’Snowpark El Tarter serà l’escenari que acollirà aquest esdeveniment ple de salts espectaculars i de diversió, que se celebrarà del 22 al 25 de març del 2018 (Freeski i Snowboard).

La competició de snowboard és de categoria ELITE, la màxima categoria, amb només set proves a tot el món, inclosos els X Games d’Aspen i Oslo. Una prova de referència dins el circuit, que reuneix els millors riders del món, com el campió del món de l’any 2015, Roope Tonteri, el campió del món de l’any 2012, Seppe Smits, o el segon del rànquing mundial de l’any 2014, Tyler Nicholson.

En freeski, la prova és de categoria GOLD, una de les cites de referència en el calendari mundial en la disciplina de slopestyle.

Programa de la competició

Dijous, 22 de març
10h a 11:30h Entrenaments freeski

Divendres, 23 de març
10:40h a 12:26h Classificacions freeski
12:36h a 14:06h Entrenaments snowboard

Dissabte, 24 de març
10:40h a 11:10h Finals freeski
12:40h a 14:48h Classificacions snowboard
17:30h Entrega premis freeski a L’Abarset
18h Monster Party a L’Abarset

Diumenge, 25 de març
10:40h a 11:35h Finals snowboard
12:30h Entrega premis Snowboard a l’Snowpark El Tarter

Agenda d’activitats

Tots els dijous (De 18:15h a 19h): Show amb llums LED pel Demo Team de l’Escola d’Esquí de Soldeu, El Tarter i Canillo a la pista Àliga.

Del 22 al 25 de març: Total Fight Masters of Freestyle 2018. La 14a edició del Total Fight Masters of Freestyle tindrà lloc al Snowpark El Tarter.
Dies 24 i 25 de març: Finals Interclubs catalans a l’Estadi Francesc Viladomat (Gegant i Eslàlom). Sector Pas de la Casa.
24 de març (A partir de les 16h): Festa Total Fight a L’Abarset. Monster Party amb Nasty Mondays. Sector El Tarter.
Del 26 al 30 de març: Henrik Harlaut and Noah Albaladejo Camp al Sunset Park Henrik Harlaut. +Info: bookingpasgrau@grandvalira.com
Dies 27 i 28 de març: Curses FIS i Campionats Nacionals a l’Estadi Francesc Viladomat (sector Pas de la Casa).
Dia 1 d’abril: Campionats Nacionals i Copa Pirineus de Quilòmetre Llançat a la pista Riberal del sector Grau Roig.
Del 5 al 7 d’abril: Finals Copa del Món de KL 2018 a la pista Riberal del sector de Grandvalira-Grau Roig.

Previous post
Baqueira Beret arriba a la Setmana Santa amb gruixos de fins a 3m de neu i tot obert
Next post
Maria Hidalgo puja al podi al Grandvalira Total Fight snowboard
Back
SHARE

Grandvalira rep la primavera amb gruixos de neu, de fins a més de 2m