Grandvalira rep 1.600 esquiadors el dia de l’estrena temporada 2016-17

Grandvalira rep 1.600 esquiadors el dia de l’estrena temporada 2016-17

Grandvalira ha estrenat el passat dissabte la temporada amb una molt bona acollida per part dels esquiadors. Prop de 1.600 amants dels esports blancs han donat la benvinguda a la campanya de neu 2016-17. L’estació va sorprendre als primers clients, que a més del sector de Pas de la Casa van poder tenir accés al sector de Grau Roig. Les darreres nevades, les més de 70 hores acumulades de producció de neu i el treball intens de l’equip de màquines, han afavorit el condicionament de més superfície esquiable així com a la connexió entre els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig.

_mg_8162
La gent tenia moltes #ganesdeneu

Aquests dos sectors, oberts parcialment, continuen la seva activitat a partir de dilluns mantenint la tarifa especial de 20 euros en el forfet de dia. Pel que fa als serveis d’estació, Grandvalira posa a disposició dels esquiadors l’Escola d’Esquí i Snowboard dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig així com els restaurants Coll Blanc , Cala Bassa-Costa Rodona, Pulka i Cubil.

De cara el Pont de la Puríssima, l’estació treballa amb l’objectiu de reforçar les connexions amb els sectors d’Encamp, Soldeu, El Tarter i Canillo.

Previous post
Les estacions que estrenen temporada aquest cap de setmana
Next post
Molt positiu balanç de l'obertura de La Molina i Vallter2000
Back
SHARE

Grandvalira rep 1.600 esquiadors el dia de l’estrena temporada 2016-17