Gaudir de Vallter2000 fugint de la calorada d’enguany

Gaudir de Vallter2000 fugint de la calorada d’enguany

Amb aquestes calorades que estem patint, res millor que fer una visita a Vallter 2000, el Balcó de la Costa Brava. La temporada d’estiu 2018 ofereix amb l’obertura del Telecadira panoràmic una oportunitat fantástica per a visitar el naixement del riu Ter i poder arribar al Balcó de la Costa Brava: un mirador ubicat a 2.535 metres d’altitud, el punt més alt de l’estació. La seva increïble situació proporciona una meravellosa panoràmica, que permet contemplar la Badia de Roses.

 

 

El naixement del Ter rodejat d’espectaculars muntanyes.

Aquest diumenge passat amb xifres rècord de temperatures altíssimes, a la cafeteria-bar Les Marmotes gaudiem d’una temperatura civilitzada de 17 graus a les dues del migdia, mola eh? 😉

La bellesa de la flora a l’alta muntanya 😉

L’estació, situada a la comarca del Ripollès, dins d’un cercle d’origen glacial (Morens – Ull de Ter) i a 2.000 metres, és el destí ideal per fer sortides de senderisme amb la família i gaudir de les rutes pel cercle de Morens. Els mesos d’estiu ofereix activitats a l’aire lliure, emmarcades en un paratge incomparable. Entre les principals propostes que s’hi poden fer, destaquen els viatges amb Telecadira, que tenen sortida a la base de l’estació i brinden les millors vistes panoràmiques del cercle d’Ull de Ter, les rutes de senderisme familiar per l’entorn de l’estació, la ruta del Ter, que es pot fer a peu o amb bicicleta, l’ascensió amb bici – Vallter port de muntanya (pujada al Port de Muntanya Setcases-Vallter) i les visites guiades per a grups organitzades per l’Associació Alt Ter.

Els circs encara conserven alguna congesta de neu després d’un hivern històric pel que fa a precipitacions de neu

 

Durant aquest període, a més, estarà oberta la botiga de material i marxandatge de Vallter 2000, on es pot adquirir tota mena d’equipaments com material d’esport i muntanya, ulleres, roba, impermeables, gorres… Pel que fa a la gastronomia, estarà en funcionament el bar de l’estació a la cota base i el bar Les Marmotes, a la cota 2.535 m, a l’arribada del telecadira.

El telecadira en funcionament tot l’estiu

El fet que el telecadira estigui obert, facilita l’inici de les excursions i la visita a la cafeteria-bar Les Marmotes i el seu mirador, la durada del trajecte d’uns vint minuts també permet gaudir de les muntanyes del cercle glaciar de l’Ull del Ter.

Mont-Rebei espeleologia
Previous post
Mont-rebei a l'estiu. 5 activitats per fugir de la calor
Next post
Tavascan i Ustou i els seus parcs naturals s'agermanen en una nova trobada transfronterera.
Back
SHARE

Gaudir de Vallter2000 fugint de la calorada d’enguany