Fresh Snow, una app per a perseguir dies perfectes a la neu

Fresh Snow, una app per a perseguir dies perfectes a la neu

Només entre Espanya, Andorra i el Pirineu francès, existeixen al voltant d’uns 50 centres d’esquí amb diferents condiciones i qualitat de neu cada dia. Decidir a quina anar i en quin moment marca la diferència entre un dia èpic a pistes o una pèrdua de temps i diners.

Per tal de maximitzar els dies perfectes de neu neix Fresh Snow, una app amb origen andorrà i arrels catalanes amb un factor diferencial: l’exactitud en les dades. Una precisió en la previsió meteorològica i les condiciones de neu que s’aconsegueix gràcies a un procés de múltiples revisions que convinen la tecnologia amb el factor humà.

El funcionament de l’aplicació es podria resumir així: un software recull la informació de les fonts oficials de meteorologia i dels ‘snowgods’ (experts a peu de pista que formen parte de l’equip de Fresh Snow) per, mitjançant la Intel·ligència Augmentada (un algoritme que pensa com un esquiador), afinar constantment els resultats i oferir una informació fresca, tècnica i fiable.

Finalment, el feedback dels usuaris permet un aprenentatge i millora constant del sistema, a més de donar peu a una comunitat interconnectada d’esquiadors i snowboarders que comparteixen opinions i experiències. Tot, en un entorn amable i actual on el veritable protagonista és el propi usuari.

Una altra característica que fa única l’aplicació és la rapidesa. Després de més d’un any operan en versió beta a 6 centres del Pirineu català i aragonès, l’aplicació ha desenvolupat una tecnologia que permet la consulta de les condicions de neu més ràpida del mercat. Així, ofereix dades i alertes geolocalitzades fins i tot en zones amb poca cobertura.

Prova del bon funcionament és que cap dels 1.200 usuaris que s’han descarregat la versió de prova van registrar errors, motiu pel qual només hi ha bones crítiques a les botigues d’aplicacions i fins i tot ha arribat a ser ‘trending app’ a Google Play.

Amb tot, Fresh Snow llança la seva versió 2.0 per a la nova temporada amb millores tecnològiques, estètiques i d’usabilitat. Amb l’objectiu final d’arribar als 2.000 centres d’esquí que hi ha repartits per més de 60 països al món, suma en aquesta versió noves estacions i ja contempla més de 50 centres repartits pels Pirineu espanyol, francès i andorrà, zones on es concentra més d’un 13% dels 130 milions de persones que practiquen esports d’hivern al món.

Fresh Snow està disponible per a dispositius iOS i Android a l’App Store i Google Play, respectivament.

Aquí teniu un vídeo explicatiu del que fa aquesta apli

 

Previous post
Queralt Castellet torna al podi al Dew Tour de Colorado
Next post
T3 Ski Polartec Warm Active, el mitjó tècnic de Lorpen adreçat als pros de l'esquí
Back
SHARE

Fresh Snow, una app per a perseguir dies perfectes a la neu