Turisme FGC presenta el primer forfait pensat per l’esquí de muntanya

Turisme FGC presenta el primer forfait pensat per l’esquí de muntanya

L’esquí de muntanya, també conegut com esquí de travesia o “skimo”, guanya adeptes any rere any. Les estacions d’esquí del grup FGC, format per La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Portainé, conscients d’aquest auge, han presentat fa pocs dies un forfait de temporada pensat per facilitar la pràctica d’aquesta disciplina dins els dominis esquiables i al seu entorn proper accessible des de la pròpia estació.

Amb aquest forfait l’esquiador podrà utilitzar fins a un màxim de dues vegades els remuntadors un mateix dia i tindrà accés il·limitat als 10 circuits abalisats repartits al llarg de les diferents estacions. Aquest abonament es posarà a la venda a partir del 30 de novembre i el preu serà de 130€.

forfait esquí muntanya grup FGC
Foto: Josep Carrizo

 

Foto: Josep Carrizo

Cal dir que no inclou cap mena d’assegurança per la qual cosa es recomana a l’esquiador a contractar una assegurança que cobreixi la pràctica d’aquesta disciplina. Hi ha vàries possibilitats, bé sigui mitjançant la llicència federativa que posa a la venta la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya), l’assegurança Multirisc que ofereix la FCEH (Federació Catalana d’Esports d’Hivern) o alguna altra assegurança que cobreixi aquest tipus d’activitat.

Més info: Web FGC Turisme i Muntanya

Picture jaqueta Vermont rider
Previous post
Si et preocupes pel medi ambient, i no vols passar fred, la jaqueta Picture Vermont està pensada per a tu
Next post
Porté obre temporada aquest dissabte 16
Back
SHARE

Turisme FGC presenta el primer forfait pensat per l’esquí de muntanya