Èxit en la primera vetllada de la 3ª edició de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira

Èxit en la primera vetllada de la 3ª edició de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira

Aquest dissabte 19 de gener el restaurant Pi del Migdia d’El Tarter a Grandvalira ha acollit la primera jornada de la 3ª edició del Snow Club Gourmet. L’esdeveniment gastronòmic, que ha estat un dels de més rellevància en la història de l’estació, ha reunit 140 persones que han gaudit d’un menú compost d’una vintena de propostes escollides minuciosament per delectar els paladars més exigents.

D’esquerra a dreta, Conrad Blanch, Javier de las Muelas, David Hidalgo i Àlex Orúe

I és que, una temporada més, Grandvalira – Soldeu El Tarter busca unir esquí i gastronomia en una iniciativa pels amants de l’esquí més sibarites amb experiències culinàries úniques. En aquesta ocasió, l’esdeveniment, que porta com a títol “Tots serem campions del món gurmet”, ha estat ambientat en les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí, que tindran lloc a l’estació de l’11 al 17 de març de 2019. El sopar, en format show cooking, ha comptat amb marques culinàries de renom internacional i amb personalitats del món gastronòmic com Javier de las Muelas. El mestre cocteler de Barcelona ha sorprès als assistents amb un còctel especialment dissenyat per a l’ocasió.

El còctel edició especial de les Finals Copa del Món a Grandvalira, creat per Javier de las Muelas

Sobre l’esdeveniment, el director de restauració de Grandvalira – Soldeu El Tarter, Alex Orúe, ha destacat l’ambient creat durant la vetllada: “els assistents, els productors i l’equip organitzatiu han aconseguit generar un clima màgic i fer d’aquesta nit gastronòmica una de les més exitoses organitzades a l’estació fins a la data”. D’altra banda, un dels motius de l’èxit de la vetllada ha estat l’alt nivell dels productes servits durant el sopar. Així, Orúe ha valorat “molt positivament l’assistència dels diferents productors propietaris de les marques participants”.

En la vetllada s’han degustat productes de primer nivell de la mà de:

· Carpier, i els seus fumats
· Ostres Thierry, amb la “Spéciale Poget”
· Premium Shellfish, amb elaboracions a base de llamàntol i vieires
· Joselito, amb el seu pernil considerat el millor del món
· Collverd, amb foie i embotits d’ànec
· Txogitxu, amb la Txuleta Gallega a la tradició basca
· Xavier, amb els formatges d’un dels millors afinadors de França
· La Catedral de Navarra, amb productes de l’hort i contundents de cullera
· Garda, amb una selecció d’antipasti italians
· Triticum, i el cistell de pa gastronòmic
· Enric Rovira, amb una selecció de bombons del mestre xocolater de Barcelona

El maridatge també ha tingut molt bona acollida entre els assistents al sopar:

· San Miguel, cervesa de fama mundial
· Jean Leon, i els seus vins de pel·lícula
· Torelló, Special Edition World Cup Finals
· Veuve Clicquot, Yellow Label Andorra Arrow
· Dilmah, infusionats i aromes de Sri Lanka
· Royal Bliss, i els seus Gin Vodka Tònics

Doncs això…pernil pernil nyamnyam

Calendari de les properes trobades gourmet

 

En aquest sentit i com a novetat, enguany els esdeveniments de l’Snow Club Gourmet no només van dirigits als socis del Club sinó que s’amplien a tots els públics. Tanmateix, els socis beneficien d’avantatges exclusius. Actualment, el Club compta amb 150 socis que participen d’una alternativa d’oci d’hivern exquisida. Atenció, guardeu a l’agenda els propers esdeveniments que ja tenen data programa de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira:

· 02FEB: Rafa Peña i els cristalls d’Anglesey by Halen Môn. Degustació format “platillus”, nocturn.
· 23/FEB: El diamant d‘Alba de Tartuflanghe (jornada de la tòfona del Piamonte) presentada pel xef Giuseppe Iannotti, del restaurant Krèsios, i el xef Carles Tejedor. Degustació, nocturn.
· 09/MAR: Sopar “La llei seca” & Speakeasy, sopar maridatge amb la presència de Javier de las Muelas y una selecció dels seus còctels. Degustació, nocturn.
· 13/ABR: Popular, diürn

Les xocolates d’Enric Rovira, han tornat a triomfar com a punt final de la vetllada

Enguany més marques premium

A les prestigioses i reconegudes marques gastronòmiques com Veuve Clicquot, Joselito, Dilmah, Txogitxu i Carpier entre altres, aquesta Temporada 2018-2019 s’han afegit sis noves marques que faran les delícies dels assistents dels esdeveniments de l’Snow Club Gourmet: Jean Leon, Caviaroli, Halen Môn, Tartuflanghe, Acquerello i Roset.

Samarreta tècnica Alma
Previous post
Mode i Alma, una primera capa feta amb fils reciclats provinents d'ampolles de plàstic
Next post
Arriba la Nit del Papu a la Vall de Núria
Back
SHARE

Èxit en la primera vetllada de la 3ª edició de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira