Espot acull aquest diumenge la cursa popular Tamarro Race

Espot acull aquest diumenge la cursa popular Tamarro Race

Espot acollirà aquest diumenge 24 de març, l’onzena edició de la Tamarro Race, una competició gratuïta en què, durant tot el recorregut, els participants hauran de sortejar tots els obstacles com ho fan els grans esquiadors. La competició es durà a terme a la pista Obaga de l’estació i tindrà un recorregut de quatre quilòmetres i 800 metres de desnivell.

Les inscripcions es podran fer el mateix dia, de bon matí, a la pista Obaga a partir de les 10.00 h, moment en què començarà la prova. A les 12.00 h sortirà l’últim corredor i a les 14.00 h tindrà lloc l’entrega de premis a la terrassa de la cota 2000. Durant el matí, de 10.00 a 12.00 h, hi haurà xocolata calenta per als corredors, perquè recuperin forces a la línia de meta.

La Tamarro Race és una competició popular apta per a tots els públics i nivells. El Tamarro és un animalet imaginari present en les tradicionals llegendes del Pallars Sobirà. Actualment ha evolucionat en festa i és un motiu de broma per explicar als visitants que el tamarro és una bestiola autòctona del Pirineu que convé caçar de nit i en grup a la vora dels rius.

Previous post
Els catalans ho peten a la 2019 Alpine World Criterium Masters
Next post
Arriba el bon temps, gaudim de les terrasses de Baqueira Beret
Back
SHARE

Espot acull aquest diumenge la cursa popular Tamarro Race