Espectacular cap de setmana a les estacions d’esquí nòrdic catalanes

Espectacular cap de setmana a les estacions d’esquí nòrdic catalanes

Després de la generosa nevada de divendres passat, amb gruixos de neu nova entre 30 i 65 cms de neu, prop de 4.500 aficionats a l’esquí nòrdic i excursionistes en raquetes han adquirit forfet a les estacions d’esquí nòrdic catalanes.

Probablement un dels bons caps de setmana de la temporada en que la neu i la meteorologia han acompanyat, malgrat les previsions de vent i mal temps previstes per dissabte.

Informar també que a partir de dissabte 27 de Gener, es va posar a la venda el forfet de temporada al preu promocional de 96€. Aquest forfet et dona la possibilitat d’esquiar a les 7 estacions d’esquí nòrdic de Catalunya i a més a més 1 forfet de dia a les estacions d’esquí alpí de Vallter, Vall de Núria, La Molina, Espot, Portainé i Tavascan.

El sector del nòrdic, escoles d’esquí, estacions i sector turístic estan contents de com està anant la temporada i esperen poder continuar amb les bones condicions de neu que tenim actualment. Caps de setmana com aquest ajuden a fidelitzar esquiadors i a captar nous adeptes a l’esquí nòrdic.

 

Previous post
Grandvalira encara el cap de setmana amb una àmplia agenda d’activitats per a tots els públics
Next post
5 idees romàntiques a la neu per Sant Valentí
Back
SHARE

Espectacular cap de setmana a les estacions d’esquí nòrdic catalanes