Els dies 2 i 3 de febrer comença una nova edició de El Dorado Freeride Junior a Boí Taüll

Els dies 2 i 3 de febrer comença una nova edició de El Dorado Freeride Junior a Boí Taüll

Sembla que per fi arribaran les nevades (creuem els dits) que deixaran gruixos importants al Pirineu, unes condicions que són del tot imprescindibles per la pràctica del freeride. I amb les nevades ja ho tindrem tot a punt perquè es doni la sortida a una nova edició de El Dorado Freeride Junior, una prova que l’any passat va celebrar 20 anys.

Enguany s’han programat dues proves. La primera tindrà lloc els propers dies 2 i 3 de febrer a Boí Taüll, una de les estacions que a dia d’avui tenen millors condicions de neu, i la segona tindrà lloc a Ordino Arcalís els dies 2 i 3 de març coincidint amb la celebració del Freeride World Tour (FWT).

 

 

El Dorado Freeride és a dia d’avui una de les millors escoles de les joves promeses del freeride nacional i internacional. El circuit valora molt la fluïdesa al llarg de la baixada, la dificultat de la traçada i la creativitat en escollir la línia dels riders, però també es valora, i molt, la seguretat en muntanya. Per aquest motiu es realitzen tallers perquè les noies i nois, entre 14 i 18 anys, coneguin correctament com fer ús del DVS, la pala i la sonda, eines imprescindibles per la pràctica del freeride, així com altres coneixements necessaris per moure’s amb seguretat per muntanya.

En els últims anys hem vist molt nivell entre les noies i noies que competeixen en les disciplines d’esquí alpí o snowboard, i de ben segur que aquesta nova edició no serà menys.

Més informació: El Dorado Freeride Junior

Previous post
Una impressionant allau de neu fresca a la frontera entre Suïssa i Àustria
Mont Elbrus amb esquí de muntanya amb Xavi Llongueras
Next post
Entrevista al guia d'alta muntanya Xavi Llongueras Orriols
Back
SHARE

Els dies 2 i 3 de febrer comença una nova edició de El Dorado Freeride Junior a Boí Taüll