Els amants de l’snowboard tornen a tenir una revista en paper. Benvinguda SBES MAG!

Els amants de l’snowboard tornen a tenir una revista en paper. Benvinguda SBES MAG!

El pròxim 25 de novembre a la Sala Apol·lo de Barcelona es presentarà la primera edició de la revista de surf de neu ‘en paper’ de SBES MAG

Si ets un apassionat de l’snowboard, de ben segur que ja coneixes SBES MAG. A través de la seva web, amb més de 7 anys d’història, ofereix continguts de qualitat, difonent notícies i creant comunitat. Ara, porten el seu objectiu de promocionar l’escena i talent nacional d’aquest esport un pas més enllà i creant una primera edició en paper que arriba replet d’històries i projectes de riders i emprenedors relacionats amb el món de l’snowboard de la península.

Amb aquest anuari pretenen arrencar de nou la tradició de la cerca del moment perfecte a la muntanya i de transmetre la il·lusió i la bellesa en un format durador i tangible que permeti anar de mà en mà.

“I per què no? El moment adequat no existeix i al final es tracta de fer els projectes realitat”, comenta l’editora, Alba Pardo. “Sabem que el paper no està de moda, però no volíem deixar passar l’oportunitat de crear una cosa tangible per a mostrar l’immens talent i potencial que tenim a les nostres muntanyes”.

Una peça de col·lecció per als romàntics del surf de neu que et permetrà gaudir de les fotografies una vegada i una altra sense que s’acabi la bateria. És una revista gratuïta que es podrà trobar en les principals botigues de surf de neu de la península. Però si tens por de no trobar-la, tens la possibilitat de reservar un exemplar i rebre’l a casa a través de la seva pàgina web.

 

Esdeveniment de presentació i Doble Movie Premiere a Barcelona

Si parlem de tradicions, quan acaba la tardor les agendes dels afeccionats de la neu i la muntanya se solen omplir de presentacións de documentals i pel·lícules. I tot i que moltes d’elles es poden veure online, sempre és una bona oportunitat per retrobar-te amb altres apassionats del surf de neu i gaudir de les noves pel·lícules en una pantalla gegant… que mola més!

És per això que SBES MAG aprofita l’ocasió de la presentació de la seva revista per a organitzar una doble premier, amb el curtmetratge “Salsa Manc” de Surfin, gravat en terres argentines i la nova pel·lícula de Absinthe Films, “Isle of Snow” dilluns 25 de novembre a les 19.00h a la Sala 3 de l’Apol·lo de Barcelona.

Més info: www.sbesmag.com

Previous post
Grandvalira inaugura la temporada aquest dissabte 23 de novembre
Next post
Ternua Protech Series, nascuda per combatre les condicions més extremes
Back
SHARE

Els amants de l’snowboard tornen a tenir una revista en paper. Benvinguda SBES MAG!