Demà arrenca la temporada d’esquí nocturn a Masella

Demà arrenca la temporada d’esquí nocturn a Masella

Demà, dijous, 29 de desembre arrenca la temporada d’esquí nocturn, una de les ofertes estrella de l’estació d’esquí de Masella. Aquesta primera setmana obriran les nits del 29 i 30 de desembre, de 18.30 a 21.30h i la següent, el 3 i el 7 de gener, també de de 18.30 a 21.30h.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Una de les millors sensacions és la de lliscar a la neu de nit…fiuuuuu

A la capital de l’esquí nocturn del Pirineu estrenen la temporada amb, gairebé, una desena de quilòmetres esquiables il·luminats, amb tots les remuntadors nocturns oberts i amb activitats complementàries per a tots els gustos.

Curses nocturnes els dies 30 de desembre i 3 de gener. Els alevins i infantils podran participar en les dues primeres curses nocturnes de la temporada, a la zona de La Pleta.

Après-ski

La millor música, la millor festa, el millor ambient… Tot ho trobaràs a l’après-ski que Els Golfus i Jarana Events organitzen a La Cantina de Masella els vespres d’esquí nocturn. De moment, divendres 30 de desembre, primera festa d’esquí nocturn, a partir de les 15 h! No us la podeu perdre!

005
Una de les millors coses que podeu fer després de lliscar per la neu de nit…nyamnyam

I per tancar la jornada, podeu tastar les raclettes i fondues del Restaurant del Pla de Masella. Per assegurar-te que no et quedes sense lloc, fes la teva reserva abans de les 20h de la tarda al 972890678. El restaurant romandrà obert totes les nits d’esquí nocturn en el mateix horari que les pistes.

No us perdeu el luxe de poder gaudir de l’experiència inoblidable que suposa esquiar quan el sol ja s’ha post per les pistes il·luminades i acabades de trepitjar.
Aquesta temporada 2016-17 Masella obre el domini nocturn els dijous (18,15 a 20,15 h) i divendres i dissabtes (18,30 a 21,30 h).

Per descobrir el calendari de la tempoada nocturna a Masella, cliqueu aquí.

Previous post
La Molina obre més pistes per al Nadal i arriba als 49 quilòmetres esquiables
Amb cotxe elèctric a la neu
Next post
Desplaçar-se a la neu amb cotxe elèctric. És possible?
Back
SHARE

Demà arrenca la temporada d’esquí nocturn a Masella