Confirmat! el 14 desembre obren la temporada les estacions d’esquí catalanes

Related

Com serà el mes d’agost?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

El Tren dels Llacs Panoràmic, arrenca aquest cap de setmana

El Tren dels Llacs Panoràmic, gestionat per Ferrocarrils de...

Les activitats per aquest estiu22, que ens proposa Vallnord-Pal Arinsal

Vallnord – Pal Arinsal va inaugurar la temporada d’estiu...

Les propostes estiuenques que ofereix Vallter

Vallter començarà la temporada d’estiu aquest dissabte 16 de...

Compartir

Avui divendres 11 de desembre hem rebut el comunicat de l’ACEM, Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya on confirma els millors desitjos pels amants de la muntanya i de la neu: Dilluns vinent 14 de desembre obriran les estacions catalanes!

Amb el paquet de neu que els ha caigut a Baqueira…dilluns començarem a tastar la neuuuuu

Tal com detalla el comunicat, juntament amb el Govern de la Generalitat i el seu pla progressiu d’obertura de les activitats, han decidit posar data a la temporada de neu i de forma conjunta el dilluns vinent. Remarquen que “a la primera fase obrirem d’una manera progressiva i gradual amb una limitació de la venda de forfets en funció de l’àrea oberta en cada moment per evitar aglomeracions”. També ens recorden un dels efectes covid i és que “la venda de forfets es farà exclusivament en línia i de forma anticipada per tal d’evitar les cues de primeres hores a les taquilles”.

Neu a dojo i canons a tope!

Així doncs, malgrat un retard important en les dates, per fi, s’ha donat via lliure a un clam del sector de la neu, no només d’estacions, si no del teixit d’empreses que envolten l’esquí i que són vitals per la gent de les valls pirinenques. Nens i nenes ara sí que podrem tenir un Nadal ben blanc. Per cert, no oblidem, amb aquesta boníssima notícia, els consells i obligacions de cadascú, no només a les pistes d’esquí:

La seguretat i la salut són les nostres prioritats. Cal que siguem responsables i respectar en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries, així com de les indicacions de les estacions.