Cap de setmana a ple rendiment a Baqueira

Cap de setmana a ple rendiment a Baqueira

Un cap de setmana més, Baqueira Beret es vesteix amb les seves millors gales. Les nevades de les darreres setmanes i el constant treball dels tècnics de pistes permetran obrir, si la meteorologia acompanya, fins a 160 km esquiables, el que representa 111 pistes i 36 remuntadors en funcionament, és a dir, la totalitat de l’estació. Esquiadors i snowboarders podran gaudir de gruixos de neu entre els 215 fins els 255 cm.

La terrassa Barralh a Blaniblar amb les vistes del sector Baqueira al davant!

Gastronomia a l’estació

Però l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu és molt més que una estació d’esports d’hivern.
Prova d’això és la magnífica varietat paisatgística, cultural i històrica que embolica la vall. Però sobretot, destaca pels restaurants i bars que ofereixen un racó especial on degustar una gran varietat de plats típics tradicionals que delecten tot tipus de paladars. Cada establiment es caracteritza per una personalitat pròpia i ofereix una carta repleta de sabors i textures diferents.

L’estació compta amb un total de 25 locals de restauració i cinc d’ells es troben a pistes: el Refugi San Miguel a Bonaigua, a més de 2.000 m d’altura, compta amb una acollidora decoració de fusta blanca que combina amb la xemeneia. En el seu interior es pot veure una cerveseria amb una selecció de begudes Premium i de cerveses d’alta qualitat; el 5J Grill a Baqueira 1.800 gaudeix d’un ambient rústic que escapa de la decoració tradicional pròpia d’un 5J però manté l’essència, l’elegància i la qualitat dels plats. Es tracta del millor lloc per a gaudir del pernil de gla cent per cent ibèric i d’unes vistes fantàstiques que recorren tota la vall; el Moët Winter Lounge a Orri compta amb dos espais separats. El seu solàrium-terrassa es converteix en una zona chill out perfecta en els dies solejats on gaudir d’una freda copa de champagne Moët & Chandon, amb música ambiental de fons amb DJ propi; en el Restaurant Pla de Beret, caracteritzat per la seva especialitat en carns i plats típics de la Val d’Aran, es respira un ambient rústic i autèntic i tradicional. A més compta amb una terrassa on degustar una sessió de tapes; i la Borda Lobato a Baqueira 1.500.

En les útimes temporades s’ha ampliat l’oferta après ski de la mà del Winebar By Viña Pomal i el Pub Drinkery, tots dos situats a la zona noble de l’Hotel Montarto al Forum de Baqueira 1.500. Es presenta com una gran opció on sopar i pendre algo sense tenir que conduir si s’està allotjat a peu de pistes.

A la zona del Forum també hi ha una botiga delicatesen, Deli Baqueira, amb productes de la Val d’Aran i Valls d’Àneu. A més, al llarg de les pistes, a la terrassa de Beret 1.850 i al Baqueira Bar 1.500 hi ha un DJ o música en directe cada cap de setmana donant al final de cada jornada un ambient festiu que ja està creant tradició.

Previous post
Un producte tant pràctic com necessari, les fundes Feeldaflow
Next post
Grandvalira prepara el cap de setmana després de rebre +2m de neu els darrers dies
Back
SHARE

Cap de setmana a ple rendiment a Baqueira