Boí Taüll presenta les novetats de la temporada 2016/2017 amb una previsió d’augmentar un 20% la venta de forfets

Boí Taüll presenta les novetats de la temporada 2016/2017 amb una previsió d’augmentar un 20% la venta de forfets

Nozar Hotels & Resorts, amb Martí Rafel com a nou director general, preveu vendre un 20% més de forfets aquesta temporada i arribar fins a 120.000 dies d’esquí pel que fa a l’estació d’esquí de Boí Taüll, i acollir més de 60.000 clients el 2017 en el Resort Balneari de Panticosa.

Comencen a caure les primeres nevades al Pirineu i, amb la neu i el fred arriben també les novetats de les diferents estacions d’esquí de cara la temporada 2016/2017. En aquesta ocasió, ha estat Nozar Hotels & Resorts, propietària de Boí Taüll i el Resort Balneari de Panticosa, que ha fet la presentació a Barcelona. La presentació de l’acte ha estat dirigida per Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts, amb el suport de Xavier González, director general de Boí Taüll, i Jesús María González, director general del Resort Balneari de Panticosa.

En aquesta nova etapa amb Martí Rafel al capdavant, l’estació d’esquí de Boí Taüll preveu vendre un 20% més de forfets al llarg de la temporada i arribar fins a 120.000 dies d’esquí. Per aconseguir aquestes xifres, l’estació ha rebut una inversió d’1,6 milions d’euros de l’empresa Actius de Muntanya, una societat que depèn de la Generalitat de Catalunya. Aquesta inversió s’ha destinat principalment a la millora i adequació dels equipaments de l’estació per consolidar el paper que l’estació d’esquí té com a motor econòmic de la comarca de l’Alta Ribagorça.

De la mateixa manera, s’han invertit 150.000 euros per implementar un nou sistema de forfets electrònics que permetrà als esquiadors accedir als remuntadors d¡una manera més còmode i ràpida.

Un calendari de nombroses competicions per a tots els públics

Aquesta temporada Boí Taüll compta amb l’acollida de diferents proves esportives tant a nivell professional com amateur, destacant la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya en les modalitats “vertical” (cronoescalada) i esprint, els dies 17 i 18 de desembre, l’Snow Gay Weekend, pels dies 11 i 12 de Febrer, i l’espectacular Dorado Freeride pels dies 11 i 12 de Març, prova puntuable pel Freeride Junior Tour.

Pel que fa al Freestyle, l’estació comptarà amb la prova “New Kids on the Snow” per a esquiadors i snowboarders amateurs menors de 16 anys, el 04 de Gener, i “In Eleven Contest“, competició amateur d’esquí i snowboard per a totes les edats que se celebrarà el 28 i 29 de Març.

Boí Taüll: excel·lents condicions de neu sense cues ni massificacions

Amb una ubicació privilegiada encarada al nord, i amb les cotes més altes del Pirineu (2.751 m. Cota màxima i 2.020 m. Cota mínima), Boí Taüll ofereix un total de 47 kms repartits en 47 pistes amb un desnivell total de 10.366m.

Mapa de Pistes de Boí Taüll

Més info: Boí Taüll Resort

Previous post
Què passa a Alp 2500? Esperant resposta pel forfet de temporada
Next post
Les novetats de Masella 2016-17
Back
SHARE

Boí Taüll presenta les novetats de la temporada 2016/2017 amb una previsió d’augmentar un 20% la venta de forfets