Baqueira manté la data prevista d’obertura temporada de neu, la primera setmana de desembre

Baqueira manté la data prevista d’obertura temporada de neu, la primera setmana de desembre

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu ha realitzat la posada a punt de les instal·lacions per la propera temporada d’hivern 2020-2021 tant els habituals treballs en pistes com en els establiments interiors perquè l’estació sigui segura per a clients i treballadors a nivell sanitari. Es preveu obrir les 4 àrees (Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver) la primera setmana de desembre sempre que les condicions ho permetin.

Quines ganes de neu que tenim!

Per oferir la màxima seguretat i rapidesa en els tràmits dels forfets s’ha millorat l’app mòbil integrant el BaqueiraPASS i també s’introdueix un forfet recarregable que permetrà de manera fàcil i còmoda la recàrrega online dels dies d’esquí, evitant traslladar-se físicament a les taquilles cada vegada que es puja a pistes.

La restauració ja està preparada amb les normes de seguretat Covid19

En un estiu en què la muntanya ha estat un reclam de salut per a molts visitants, Baqueira Beret ha treballat a fons tant en pistes com en les instal·lacions de restauració, oficines i altres serveis. A la zona de muntanya els tècnics de l’estació han millorat bona part de la producció de neu destacant la finalització de l’estany de Beret que permet assegurar la innivació en una de les parts més populars del domini. Altres treballs realitzats sobre el terreny han estat el manteniment de remuntadors, edificis, màquines i pistes que asseguren una obertura a l’inici de la temporada cada vegada més àmplia ja que l’objectiu d’aquest hivern, si les condicions meteorològiques acompanyen, és apropar-se el màxim als 167 km de traçats disponibles al llarg de Baqueira, Beret, Banaigua i Baciver.

Previous post
Balanç positiu de l’estiu a Grandvalira Resorts, malgrat la COVID-19
Next post
Grandvalira Resorts presenta el seu pla contra la COVID-19 per a la temporada 2020-21
Back
SHARE

Baqueira manté la data prevista d’obertura temporada de neu, la primera setmana de desembre