Baqueira Beret, torna a l’activitat d’estiu : destinació de salut, esport i natura

Baqueira Beret, torna a l’activitat d’estiu : destinació de salut, esport i natura

L’estació aranesa ja està operativa, en la seva proposta d’activitats d’estiu per acollir aquells que vulguin gaudir de la muntanya i de la relaxació d’alçada. L’entorn únic de la Val d’Aran i les Valls d’Àneu presenta una combinació perfecta per desconnectar i gaudir sense aglomeracions d’una estada plena d’activitats, alta gastronomia i bon clima en un entorn de plena confiança.

L’arribada de la cadira a Blanhibar i la seva terrassa 😉

 

Baqueira Beret es presenta com una de les destinacions idònies on refugiar-se de les altes temperatures i les aglomeracions, especialment aquest estiu 2020 en el qual hi ha una notòria necessitat de passar les vacances amb seguretat. Després de l’llarg confinament, l’entorn natural de les valls en els quals es troba es converteix en un enclavament perfecte per respirar aire net en plena natura i aprofitar els mesos de juliol i agost de forma activa.

Imatge del Pla de Beret mode Estiu

Entre la seva oferta destaca l’Hotel Montarto, que és l’allotjament òptim per al descans després d’un dia d’activitats que el mateix establiment organitza. O el telecadira Blanhiblar, que dóna accés a la cota 2.245 m amb unes vistes impactants de gran part de Pirineu Central. Aquesta instal·lació és el un punt de partida de les principals rutes a peu i en bicicleta, amb parada obligatòria per a hidratar-se en la terrassa del restaurant del Pla de Beret situat a 1.850 m.

La piscina del Hotel Montarto a peu de pistes
Previous post
El Balneari de Panticosa torna a reobrir, amb una alta ocupació
Next post
Andorra 3 Parks, la nova proposta d'activitats de lleure familiar
Back
SHARE

Baqueira Beret, torna a l’activitat d’estiu : destinació de salut, esport i natura