Baqueira Beret prepara les vacances d’estiu

Baqueira Beret prepara les vacances d’estiu

L’estació de la Val d’Aran i les Valls d’Àneu és coneguda com a destinació d’hivern però en els mesos de calor també ofereix tot el seu atractiu gràcies a la multitud d’activitats de les valls i de la naturalesa que l’envolta. Perquè sigui fàcil reservar les vacances també es pot escollir l’allotjament a través de la seva agència de viatges  de la multitud d’establiments oferts entre els quals l’estació recomana l’Hotel Montarto.

Un plaer gaudir els paisatges de la Val d’Aran 😉

Baqueira Beret ofereix a partir del 7 de juliol i tot l’agost experiències per a tots els públics en alta muntanya en què s’entrellacen les excursions a peu, la bicicleta de muntanya, l’excel·lent gastronomia i unes propostes culturals de primer ordre al llarg de l’Aran i el Pallars.

La piscina del Hotel Montarto, un dels alicients de gaudir a l’estiu a Baqueira

La central de reserves en línia de Baqueira Beret està actualitzada amb tota l’informació d’estiu i ofereix la personalització de les vacances a la Val d’Aran o Valls d`Àneu al millor preu amb la garantia i qualitat Baqueira Beret a més de múltiples avantatges com és el forfet del remuntador Blanhiblar gratuït en cas de reservar a través de www.viajes.baqueira.es. Si es disposa del BaqueiraPASS de temporada d’hivern, la pujada també és gratuïta o si es disposa de BaqueiraPASS recarregable per dies sistema també permet comprar els forfets a l’estiu.

La cadira de Blanhibar en breu tornarà a posar-se en marxa
Previous post
Grandvalira i Ordino Arcalís ofereixen aquest estiu el forfet 4 Valls
Next post
El Balneari de Panticosa encara amb optimisme la temporada d'estiu
Back
SHARE

Baqueira Beret prepara les vacances d’estiu