Baqueira Beret mantindrà les seves quatre àrees obertes fins el 22 d’abril

Baqueira Beret mantindrà les seves quatre àrees obertes fins el 22 d’abril

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu oferirà les quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver obertes fins al dia previst de tancament de l’estació el 22 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. Això significarà més de 120 km esquiables i els principals serveis de restauració i altres equipaments funcionant amb tota normalitat.

El mes d’abril es preveu espectacular a Baqueira Beret amb les quatre àrees obertes i els seus principals serveis en funcionament. L’objectiu és que l’últim mes de la temporada d’esquí i snowboard 2018-2019 s’ofereixi als clients el màxim gaudiment i diversió amb la qualitat habitual de l’estació del Pirineu de Lleida.

Amb uns gruixos de neu entre un metre i els 185 cm a cotes altes els responsables de l’estació han decidit mantenir obertes fins a la data anunciada de final de temporada, el 22 d’abril, les màximes instal·lacions possibles tenint en compte els criteris de seguretat i sostenibilitat.

D’aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran totes les seves pistes obertes. Respecte a la nova àrea del Baciver, que tant èxit ha tingut entre tots els que han tingut l’oportunitat de esquiarla, seguirà també activa tant el telesquí Saumet com el que dóna nom a aquesta zona. El Cap de Baciver, a 2.610 m, és el nou sostre de l’estació que ha permès augmentar el desnivell esquiable fins als 1.100 m i oferir 5 pistes vermelles noves.

Pel que fa a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina i el TQ Fernández-Ochoa. D’aquesta manera es garanteix el gaudi de l’estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que realitzen els seus entrenaments i curses socials de final de temporada a la zona habilitada per a això. L’Snowpark Era Marmota també estarà obert amb el seu equip de shapers treballant per assegurar el seu perfecte estat.

Pel que fa a la restauració, estaran oberts els principals restaurants gastronòmics d’altura de l’estació: Möet Winter Lounge, 5J Grill Baqueira i Refugi Sant Miguel. També estaran oberts el Bosque a Baqueira 1800 i a Beret l’Audi Bar i el bar amb la seva enorme terrassa i el pàrrec d’Argulls. D’altra banda, els serveis de botiga i lloguer de Baqueira Store-Ski Service estaran també en ple funcionament.

Agenda
Del 27 al 29 de març Campionats d’Espanya Absoluts FIS d’esquí alpí a Beret. Organitzats per RFEDI i FECH. Amb la participació dels millors esquiadors espanyols i un ampli elenc d’estrangers de fins a 12 països diferents.
Més info: www.rfedi.es

30 de març Ocimag Style Wars-Episodi III. El poder de la força del snowboard freestyle arriba al Snowpark Era Marmota amb aquesta Expression Session oberta a totes les edats.

OCIMAG Style Wars 2019 – Episodio III

Previous post
Restaurant Piolet i Vodka Bar, els espais gourmet a Grau Roig
Next post
Setmana Santa a Baqueira, 112km de pistes
Back
SHARE

Baqueira Beret mantindrà les seves quatre àrees obertes fins el 22 d’abril