Baqueira Beret frega els 100 quilòmetres esquiables per Nadal

Related

La jaqueta Loke Shell Hiking de Helly Hansen ideal per a la tardor

La Loke Shell Hiking Jacket, disponible tant en versió...

Pren cos l’ampliació del domini esquiable a Grandvalira

L'ampliació del domini més gran del Pirineu a Grandvalira,...

Els esquiadors de la Federació Catalana tornen dels entrenaments a Nova Zelanda

Els esquiadors tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern...

Compartir

Baqueira Beret ha rebut diverses nevades a l’última setmana que han sumat fins a 50 cm. Als 30 cm caiguts durant la nit del dia 13 i la matinada del dia 14 s’han sumat els 20 cm de neu registrats el passat dilluns 17 de desembre. Bones notícies gràcies a la meteorologia adequada que, sumades a la producció de neu, permetran obrir fins a 96 km de pistes repartits en les 4 àrees de l’estació: Baqueira, Beret, Bonaigua i la nova de Baciver.

Durant el cap de setmana, els usuaris podran lliscar pels 67 traçats que estaran oberts al públic: 30 pistes a Baqueira, 20 a Beret, 14 a Bonaigua i 3 a Baciver, la nova àrea que aquesta temporada es suma a les seves tres històriques, gràcies a la instal·lació del telesquí que arriba fins al Cap de Baciver a 2.610 m, el nou sostre de l’estació que amplia el desnivell esquiable a 1.100 m. La nova àrea de Baciver és esquiable en part de la seva cara Est i estarà destinada a experts. Compta amb cinc noves pistes vermelles.

 

Es posaran en funcionament fins a 29 remuntadors que permetran accedir a tots els racons de l’estació de manera còmoda, ràpida i sense cues. Els responsables tècnics de l’estació estan treballant per fer possible l’obertura de més pistes i remuntadors de cara les festes nadalenques.

Les bones condicions de neu auguren unes excel·lents vacances de Nadal, pel que està plenament activa la central de reserves en línia de l’estació per garantir els millors preus de l’oferta hotelera de la Val d’Aran i un servei d’alta qualitat: www.viajes.baqueira.es

 

Pel que fa a restauració, estaran oberts al restaurant El Bosque, el Parrec d’Orri, el restaurant Möet Winter Lounge, que comptarà amb el DJ Luca Feller animant la terrassa, el 5J Grill Baqueira, així com el Bar Baqueira 1500 l’establiment amb més ambient après ski i el panoràmic Audi Quattro Bar de Beret. El Refugi Sant Miquel de Bonaigua i el restaurant Audeth a Beret també estaran oberts. A la zona de l’Hotel Montarto també funcionaran el Winebar by Vinya Pomal, la Borda Lobato i el bar de copes Drinkery.

Agenda cap de setmana:
22 de desembre – Marató TV3
Un any més, Baqueira Beret es suma a la Marató de TV3: el dissabte 22 de desembre organitzarà al Stadium de Beret una cursa d’esquí i snowboard solidària. L’import total de la inscripció (15 €) es sumarà a la recaptació per a la investigació i lluita contra el càncer.