Baqueira Beret ara sí, 100% oberta i amb excel·lents condicions de neu

Baqueira Beret ara sí, 100% oberta i amb excel·lents condicions de neu

L’estació de Baqueira Beret preveu per al pròxim cap de setmana obrir la totalitat dels 160 km de pistes i 36 remuntadors disponibles, si la meteorologia ho permet, amb unes condicions que a partir d’avui dijous, després de la nevada de la passada nit, han tornat a ser hivernals.

Si les condicions meteorològiques acompanyen, aquest cap de setmana del 9 i 10 de març Baqueira Beret té previst obrir al públic la totalitat de traçats amb les seves 111 pistes, la qual cosa es tradueix en 160 km esquiables. Els gruixos de neu estan en aquests moments entre els 125 a 205 cm. Els esquiadors i snowboarders podran gaudir de 6 pistes verdes d’iniciació, 43 blaves, 45 vermelles i 17 negres per als més experts. Estaran en funcionament 36 remuntadors: 1 telecabina, 19 telecadires, 7 cintes transportadores i 9 telesquí.

Esquí de primavera amb avantatges a Baqueira Beret

En unes setmanes la primavera astronòmica arribarà als calendaris pel que, després d’un magnific hivern amb bona neu i un mes de febrer amb meteorologia excepcional, l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu es prepara per a oferir una primavera amb la seva qualitat habitual en servei i activitats amb unes avantatges excepcionals. Baqueira Beret presenta un gran ventall d’avantatges en allotjament, forfet, lloguer de material, restaurants… per a acostar la vall als milers de visitants que volen viure una experiència d’altura la millor preu.

Entre les principals novetats per a la primavera d’aquesta temporada, destaca la iniciativa de l’Hotel Montarto amb la seva opció de reservar un mínim de 3 dies entre setmana per a gaudir del millor esquí a l’estació. Està tot inclòs: allotjament, esmorzar, forfet, menjar a pistes i sopar per 100€ al dia. Una impressionant promoció que es pot deixar passar i que estarà vigent del 24 de març al 12 d’abril.

Propostes interessants

A partir del 1 d’abril, Baqueira Beret aplicarà uns preus promocionals d’allotjament més forfet a través de www.viajes.baqueira.es, agència que compta amb grans avantatges exclusius com la seva àmplia oferta d’hotels, apartaments, cases, amb 7.200 places disponibles. Ademés, té una gran selecció de serveis complementaris com el lloguer de material, classes d’esquí i snowboard, restaurants a pistes, etc. I com a valor afegit, el personal coneix de primera mà els allotjaments i serveis que ofereix l’estació. L’estació té prevista la seva data de tancament per al 22 d’abril.

Agenda

8 al 10 de març – XXII Trofeig Fundació Jesús Serra
El proper cap de setmana, l’estació aranesa serà l’escenari del 12è Trofeig Fundació Jesús Serra, competició que té com a objectiu unir el món de l’esport amb el de la formació mitjançant la pràctica de l’esquí, activitat a la qual va estar molt vinculat Jesús Serra Santamans, fundador del Grup Catalana Occidente, no només com a promotor de l’estació d’esquí Baqueira Beret, sinó també com a practicant i apassionat d’aquest esport durant tota la seva vida.
L’esdeveniment compta amb beques per als millors i sorteig de regals entre tots els inscrits.
Més info: www.esquifjs.com

9 i 10 de març – Campionat d’Espanya de muixing sobre neu
Els dies 9 i 10 de març, es celebrarà a Baqueira Beret el Campionat d’Espanya de muixing sobre neu (trineu tirat per gossos) de la Real Federación Española Deportes de Invierno i organitzada per Gos Artic. En aquesta edició els més de 150 múixers inscrits i els seus gossos es disputaran el premi de Campió d’Espanya en les diferents categories al Plà de Beret.
Més info: www.rfedi.es

Previous post
Aymar Navarro aconsegueix a Ordino Arcalís situar-se en el top 10 mundial
Next post
Grandvalira amb 200km esquiables espera la seva setmana, amb la Copa del Món
Back
SHARE

Baqueira Beret ara sí, 100% oberta i amb excel·lents condicions de neu