Baqueira Beret ampliarà el domini esquiable fins els 54 km de cara a la setmana de Sant Josep

Related

Confirmada la prova del Freeride World Tour a Baqueira Beret

Els millors riders del món arrenquen la temporada 2022...

Com serà el mes de gener?

Com cada mes, donem una ullada als dos grans...

Quines són les destinacions d’esquí preferides aquesta temporada

La temporada d'esquí ha començat amb força i els...

Compartir

L’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu augmentarà el domini esquiable disponible a partir del dia 18 de març amb l’obertura parcial de Bonaigua que se sumarà a l’àrea de Baqueira en funcionament durant tot l’hivern.

Sembla que Baqueira encara una recta final de temporada pandèmica amb moltes ganes de fer-nos gaudir de la neu.

Imatge del Refugi al sector de Bonaigua

Amb aquesta ampliació estaran oberts 54 km de pistes buscant assegurar la màxima amplitud per a continuar garantint la distància social i al seu torn augmentant el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. Depenent de la meteorologia i les dades de pandèmia l’estació podria obrir més domini esquiable de cara a Setmana Santa.

El sector Baqueira que ha estat obert tot l’hivern

Els últims dies de l’hivern astronòmic arribaran a Baqueira Beret amb una ampliació de les pistes a la disposició d’esquiadors i snowboarders. L’estació té previst, si les condicions meteorològiques i la situació sanitària ho permeten, ampliar l’àrea esquiable fins als 54 km de pistes sumant bona part de Bonaigua a partir del 18 de març. Això vol dir 14 remuntadors que donaran accés a 45 pistes.

Encara que normalment les vacances de Setmana Santa fa anys que no són sinònim de molta afluencia a pistes, enguany, amb el precedent de la pàndemia que hem patit, no descartariem que les destinacions de neu tinguin una bona rebuda entre els esquiadors que o no han estrenat temporada o tenen el mono de tancar la temporada amb moltes ganes.