Balanç temporada 2016-17 Boí Taüll +20% visitants

Related

Baqueira prepara un estiu ben atapeït d’activitats

Comença l'època estival, i amb ella les novetats que...

Ordino Arcalís obre l’accés al Mirador Solar de Tristaina aquest dissabte 4 de juny

L'estació d'Ordino Arcalís inaugura la temporada d'estiu aquest dissabte...

Un dia de Setmana Santa a Baqueira

En plena Setmana Santa, aprofito per seguir el meu...

Tavascan fa balanç a una de les millors temporades dels darrers anys

Tavascan fa balanç de la temporada 2021-22. Al llarg...

Compartir

L’estació d’esquí i muntanya lleidatana de Boí Taüll, la més alta dels Pirineus, ha tancat la temporada d’hivern amb molts bons resultats, sobretot en l’aspecte econòmic. Aquestes xifres, en part, han estat gràcies a les extraordinàries condicions de la neu i climatològiques d’aquest hivern, que es mantenen des de l’inici de la temporada, i a la bona afluència de visitants, a més del boca-orella que ha atret una pila d’esquiadors d’altres zones.

Durant aquesta temporada, els visitants de Boí Taüll han gaudit d’un gruix de neu de fins a 290cm, fet que ha permès obrir pràcticament des de l’inici de la temporada el 100% del domini esquiable, així com la dels seus remuntadors.

BOITAULL_3186
Quina temporada que han tingut a Boí!

En relació als ingressos, l’augment ha superat el 40% respecte l’any passat. El marge brut d’explotació també ha crescut considerablement en comparació amb el de l’any anterior, multiplicant el resultat per 8 (+ 700%). El mateix ha passat amb les habitacions, que aquesta temporada han arribat a les 36.820, augmentant un 42% respecte l’any passat, i les pernoctacions han sumat un total de 103.714, augmentant un 40% en comparació a l’any anterior.

Tanmateix, els responsables de l’estació han estimat que l’augment d’esquiadors ha superat el 20%, xifra que facilita el sistema de control d’accés Team Axess, i els dies d’esquí han resultat un total de 143.000. En paraules de Xavier González, director general de Boí Taüll, “estem molt satisfets amb les xifres totals d’aquesta temporada d’hivern. Volem agrair la confiança, sobretot als esquiadors que hem rebut a les nostres instal·lacions de Boí Taüll, que han fet possible que hàgim obtingut els millors resultats dels últims 10 anys”.

BOITAULL_0819
La neu ha estat present des del minut zero de la temporada 2016-17

Una temporada que ha acabat amb força i amb moltes activitats a les seves esquenes, com ara la Copa d’ Esquí de Muntanya. FEDME, el Snow Gay Weekend, el Trofeu GER. Lliga Catalana i la Final de El Dorado Freeride Junior. A més, els responsables de l’estació auguren, properament, altres competicions de nivell.

Boí Taüll seguirà obert pels seus usuaris durant caps de setmana de primavera, organitzant activitats per a grups, i alguns caps de setmana puntuals com ara el pont de maig. A més, el ressort estarà obert durant tot l’estiu, des del 24 de juny al 11 de setembre.