Previsió méteo de la setmana de Sant Jordi

Després d’una Setmana Santa amb temps força tranquil, continuem la setmana amb temps força estable, però amb una refrescada que acabarà amb els valors alts de temperatures dels últims dies, per donar pas a un ambient més fred i amb glaçades força generals durant les pròximes nits.

Dimarts 18: Dia amb domini del sol, i creixement de nuvolades de tarda que podran donar algun ruixat o tronada al Ripollès, Berguedà i zones més pròximes. La temperatura es mantindrà com els últims dies, tret de l’alta muntanya on ja es notarà una refrescada.
Dimecres 17: Sembla que tindrem un dia més variable, i amb possibles ruixats més probables a la tarda i al sector del Prepirineu. En tot cas seran poc importants i de curta durada. Demà ja notarem més fred arreu.
Tendència pels pròxims dies: Dijous serà el dia més fresc, amb glaçades generalitzades de nit i temperatura que al migdia passaran de poc dels 15ºC als llocs més càlids. Entre dijous i el que resta de setmana, s’espera domini del sol i sense precipitacions, així doncs, un Sant Jordi de temps estable!
Albert de Gràcia

Previous post
Masella es manté oberta fins dilluns 1 de maig
Next post
Balanç temporada a les estacions del Grup FGC: més de 600.000 visitants
Back
SHARE

Previsió méteo de la setmana de Sant Jordi