LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 20-21OCT

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 20-21OCT

Hola!

El temps de tardor ja fa acte de presència dia si dia també, quasi cada dia plou en algun punt del Pirineu i a vegades amb quantitats molt destacables de precipitació. Però aquest cap de setmana que ens espera?

Dissabte

Dia variable, al matí sol i algunes clarianes, a la tarda la mateixa tònica però podria caure algun ruixat de forma aïllada i puntual difícil de pronosticar. Però no ús preocupeu, no serà res de l’altre mon, podeu aprofitar el cap de setmana perfectament, la temperatura pujarà una mica respecte avui.

Diumenge

Dia amb intervals de núvols i Sol a gran part del Pirineu un dia perfecte amb temperatures agradables, sense cap mena de complicació posterior.

Tendència per la pròxima setmana

El dilluns i bàsicament tota la setmana Sol a dojo de moment amb una temperatura que a partir de dimarts ja baixarà cap avall on el cap de setmana la temperatura seria força freda, calefaccions i foc a terra! De fet mireu a temperatura a 850 hPa (1500 metres) pel dia 28…

I ja per acabar de fer el gust a la boca… Si mirem la neu acumulada, surten coses molt maques del model Europeu… Una nevada de les bones

 

Però això ja ho anirem concretant més endavant

Bon cap de setmana i bona setmana!

Projecte 4 estacions

Previous post
LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 13-14OCT
Next post
Grandvalira manté la seva continuitat i a més, s'hi afegeix Ordino Arcalís
Back
SHARE

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA PEL CAP DE SETMANA 20-21OCT