El Dorado Freeride Junior arriba a Vallnord Ordino Arcalís

El Dorado Freeride Junior arriba a Vallnord Ordino Arcalís

L’última prova del circuit El Dorado Freeride Junior arriba aquest cap de setmana 3 i 4 de Març a Ordino Arcalís, on coincidirà amb el Freeride Word Tour

Enguany el circuit ha comptat amb una meteorologia adversa en les primeres proves. Primer es va haver de suspendre la prova prevista a BoÍ Taüll i després va haver de ser cancelada la prova de Baqueira Beret, fent que aquest proper cap de setmana hi hagi més ganes que mai de freeride per part de les joves promeses d’aquesta disciplina tant espectacular de l’esquí i l’snowboard.

Un total de 77 riders provinents d’Espanya, França, Andorra, Suïssa, Noruega, Gran Bretanya, Nova Zelanda, Suècia i Bulgària participen a Vallnord Ordino Arcalís en el millor escenari del Pirineu. El Port de Rat, amb els seus 2680 metres d’altitud i un vertical drop de 350 metres, presenta unes pendents de 25 a 45 graus en la seva vessant nord est i acull una competició que serà vibrant. L’estació andorrana està considerada un dels temples del freeride mundial, amb permís de Verbier, i al llarg d’aquests anys ha vist la línia de riders de referència com el francès Leo Slemet, el rus Ivan Malakhov o l’austríaca Manuela Mandel, que ja sap el que és triomfar a Arcalís. El 2017 els millors van ser el búlgar Simeon Pavlov, el mexicà Liam Rivera i l’espanyola Ruth Frutos.

L’última prova del Freeride JUNIOR TOUR 2018 s’emmarca en el Freeride WORLD TOUR, que arriba a Andorra just a l’equador de la competició amb tot per decidir. Els millors riders de l’actualitat estaran aquest cap de setmana a Andorra i ells són el mirall dels joves valors que aspiren, com ells, a competir en les grans cites arreu del món.

ELDORADO FREERIDE JUNIOR és molt més que competició, és l’escola dels riders que somien amb participar en el circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD QUALIFIER o el FREERIDE WORLD TOUR.

En el següent enllaç podreu consultar el programa de la competició del cap de setmana.

Més info: El Dorado Freeride i els seus perfils de xarxes socials on aniran actualitzant tot el que succeeix al llarg del cap de setmana.

 

Previous post
Grandvalira es prepara per a 4 dies de freestyle non-stop amb representació dels millors top riders
Next post
Paul Dentan, Elisabet Marina i Finn Fuffy ho peten en el Eldorado Freeride Junior a Arcalís
Back
SHARE

El Dorado Freeride Junior arriba a Vallnord Ordino Arcalís