Les terrasses més cool del Pirineu: Moët Winter Lounge Baquèira

Estrenem una sèrie amb les millors terrasses a la neu. Si més no, les terrasses amb més ambient, les més cool, de moda, amb més classe, les més exclusives, les top, les terrasses on tothom vol estar, on es deixen veure les celebrities, la gent més fashion del Pirineu. Des de laneu.cat us hem preparat una selecció.

_DSC0098
MWL a punt de rebre els clients

Comencem la sèrie amb una de les més prestigioses, hem d’anar a la Val d’Aran, concretament al sector de l’Orri a Baquèira Beret on trobem Moët Winter Lounge (MWL), la terrassa que ho peta a Bàqueira. Per accedir-hi tenim dues opcions, o bé esquiant o fins i tot en cotxe, ja que està a pocs metres de l’aparcament de l’Orri, fet que ajuda a organitzar festasses nocturnes de nivellassu.

L’edificació que allotja aquest espai compta amb una sala interior amb la seva llar de foc, petita barra i un menjador amb capacitat per a 50 comensals. La terrassa amb unes vistes espectaculars i amb una particularitat… disposa d’una cabina treta del telecabina de Baquèira però tunejada per l’ocasió, o sigui, luxe total, és un dels reclams pels instagramers que visiten el lloc. Amb capacitat de fins a 120 persones amb seient, tot i que sovint la gent opta pels tamborets, un fet que duplica l’aforament de la terrassa. El lloc a més compta amb l’excel·lent música del DJ i productor David Magallón, amb residència fixa a Eivissa i Baquèira Beret, conegut com a DJ Davma.

Pots escoltar una sessió del DJ DAVMA mentre llegeixes l’article:

_DSC0134
Típic ambient de cap de setmana, a petar, amb dj Davma a full 😉

Pel que fa a la gastronomia, l’oferta habitual del lloc inclou les famoses ostres amélie i una llarga llista de delicatesen que entre d’altres destaquem tàrtar de filet, steak tartar a la brasa, tan-dem tosta de foie+ copa xampany, ofereixen també el caviar que és produeix a la Val d’Aran, estem parlant del caviar Nacarii, llagosta o llamàntol a la brasa i per arrodonir la festa gastronòmica, a les postres destaquem la tarta tatin d’Orri i les trufes gelades d’Oriol Balaguer. Però si no fos prou, MWL compta amb una extensa agenda d’activitats gastronomiques que sumen molts inputs a la seva proposta culinària. Els dies que vam estar gaudint de la seva cuina van coincidir, quina sort! amb la mostra d’un dels productes estrella de Galícia, el pop a feira es-pec-ta-cular…però aqui no s’acaba tots, tenen a l’agenda, caps de setmana dedicats al pernil jabugo , al foie, al marisc…

_DSC0111
Interior del xalet amb una decoració acurada de muntanya
_DSC0103
La taula amb més capacitat al interior del MWL

I com podem suposar, el nom del lloc ja ens dona pistes que el xampany francès Moët regna i flueix a dojo tots els caps de setmana que és quan rep més visitants, i on és imprecindible la reserva ja que si no es impossible gaudir d’aquest espai. Segons el responsable del local , Aaron Resa, MWL rep visitants de famílies amb fills grans i joves en la trentena d’edat, i el top3 per nacionalitat son els espanyols, francesos i anglesos, tot i que també reben russos i europeus del nord.

_DSC0096
La cabina +cool Moet

_DSC0101

 

Moét Winter Lounge
Tres dels plats amb més èxit a MWL

Com arribar al Moët Winter Lounge de Baquèira Beret

 

 

unnamed-5
Espectacular imatge del complexe MWL

 

Pep Pont

TW: @pep_pont

FB: Pep Pont

allau als alps suïssos
Previous post
Snowboarder sobreviu a un allau als alps Suïssos
Next post
Skitude tanca una ronda de finançament de més de 800.000 euros i podrà fer un gran salt cap als EUA i Canadà
Back
SHARE

Les terrasses més cool del Pirineu: Moët Winter Lounge Baquèira