Les quatre propostes gastronòmiques de més nivell de Baqueira Beret

Fem un repàs als quatre locals que disposa Baqueira i que ofereixen una gran varietat en les seves cartes, des menjars autòctons a plats principals de 5 estrelles. Al costat de la seva gran qualitat de neu, varietat paisatgística i cultura, la gastronomia pirinenca omple unes vacances de neu de sabors intensos. I l’oferta de bons restaurants amb plats típics i altres no tant està present en diferents racons de Baqueira Beret.

Aquesta gastronomia es reparteix entre els 4 restaurants d’altura situats a pistes. Cada un presenta una personalitat pròpia i ocupa un rang de plats i sabors diferent, de manera que al llarg d’una setmana d’esquí es pot dinar i fins i tot sopar amb menús dispars en locals diferents.

5J Grill Baqueira, el millor pernil de gla a peu de pistes

El restaurant 5J de Baqueira gaudeix d’un ambient rústic que s’escapa de la decoració tradicional pròpia d’un 5J però manté l’essència, l’elegància i la qualitat dels plats. El restaurant a Baqueira 1800 és el millor lloc per gaudir del pernil de gla cent per cent ibèric i d’unes vistes fantàstiques que recorren tota la vall. En entrar al 5J es pot percebre la qualitat i calidesa dels materials amb una decoració en fusta i pedra, un grill vist, una gran xemeneia central i unes estovalles negres en les taules de fusta que transmeten el luxe i la comoditat d’un 5J autèntic.

Sens dubte, el pernil és el seu plat estrella, però la carta té una gran selecció de carns de màxima qualitat amb segell autòcton. També hi ha un menú per als més petits que compta amb plats d’alta qualitat amb carn, verdura i peix, on els calamars fregits amb delicioses verdures rostides a la graella triomfen entre els joves esquiadors.

Informació i reserves:  5jotas@baqueira.es  +34 626.285.356  +34 973 63 90 01

Moët Winter Lounge a Orri

Una altra de les joies de la corona gastronòmica de Baqueira Beret està a Orri al Moët Winter Lounge. El restaurant compta amb dos espais separats. A l’exterior es troba el solàrium-terrassa que en els dies assolellats es converteix en un zona chill out perfecte per gaudir d’una copa de xampany Moët & Chandon, mentre es gaudeix de música ambiental amb un DJ propi. L’exclusiva zona interior, amb una capacitat màxima d’entre 30 i 40 persones, compta amb una gran taula central amb capacitat per a 22 persones i dos càlids racons amb llar de foc que brinden uns menjars íntimes. La carta compta amb plats de degustació de gran qualitat gastronòmica, entre els quals destaquen el tàrtar de salmó fumat amb salsa marinada d’elaboració pròpia i les torrades de foie servides en pedra. Cal esmentar que les postres són una selecció del conegut mestre pastisser Oriol Balaguer.

El Moët Winter Lounge també ofereix la possibilitat d’organitzar sopars per a grups, amb un menú seleccionat i tot el sopar amb Moët & Chandon o d’un bon vi a gust del comensal. Hi ha la possibilitat de pujar al restaurant amb vehicle propi, però per a més comoditat es pot sol·licitar un autobús de l’empresa Olperer, www.olperer.com, que portarà als grups a l’hora i el lloc que prefereixin.

Informació i reserves: moet@baqueira.es   +34 682.737.679  +34 973.639.001

El Refugi Sant Miquel, la cerveseria avantguardista

El refugi Sant Miquel, a més de 2.000 m d’altura a Bonaigua, compta amb una acollidora decoració en fusta blanca que es combina amb la xemeneia oferint la calidesa pròpia dels refugis de Baqueira. El refugi, que amaga una cerveseria al seu interior, ofereix una selecció de begudes Premium i de cerveses d’alta qualitat. Per acompanyar-les què millor que una selecció de tapes i pinxos pròpies de la zona assessorades pels xefs Dani García i Paco Roncero.

Aquells que vulguin sopar al refugi després d’esquiar, podran accedir mitjançant un autobús de l’empresa Olperer. Els comensals que ho desitgin podran reservar al refugi i restaurant per celebrar grans festes i sopars amb un menú especial dissenyat per a aquestes ocasions.

Informació i reserves: cafbonaigua@baqueira.es  +34 626.287.637 +34 973.639.001

Restaurant Pla de Beret, ambient rústic i tradicional

Caracteritzat per la seva especialitat en carns i plats típics de la Val d’Aran el restaurant Pla de Beret compta amb un ambient rústic autèntic i tradicional, i també amb una terrassa en la qual gaudir d’una sessió de tapes.

El menú barbacoa és el més popular entre els comensals que visiten el restaurant ja que la varietat i qualitat de les seves carns no defrauda a cap paladar. Els plats que componen la carta han estat seleccionats en col·laboració amb el reconegut xef Paco de Pau. Entre ells es destaca el deliciós entrecot amb verdures que combinat amb les increïbles vistes del restaurant, sobretot en les nits de lluna plena, es gaudeixi d’una vetllada perfecta. El restaurant també guarda una zona per a grans grups que vulguin gaudir d’un deliciós menjar en un ambient acollidor i si es desitja es pot ambientar amb una sessió de DJ. El restaurant també ofereix un servei de transport que facilitarà la pujada i baixada en contacte amb l’empresa Olperer, amb la màxima comoditat.

 

 

Previous post
Grandvalira rep les finals de la Copa d’Europa, l’avantsala de les finals de la Copa del Món 2019
Next post
Arriba la Copa del Món de snowboard cross de La Molina amb els millors riders internacionals
Back
SHARE

Les quatre propostes gastronòmiques de més nivell de Baqueira Beret