Les 3 claus que ens fan pensar que Masella gaudirà d’una Setmana Santa espectacular

Les 3 claus que ens fan pensar que Masella gaudirà d’una Setmana Santa espectacular

Aquesta Setmana Santa de 2018 es preveu excel·lent a Masella. Els gruixos molt importants de neu a totes les cotes del domini esquiable, condicions immillorables a pistes i la data primerenca d’aquesta Setmana Santa dins el calendari ens fa ser optimistes.

El mediàtic superJordi Navarro gaudint del powder ceretà 😉

1. Les condicions de la neu són molt bones, amb gruixos importants a cotes altes (250 cm a la Tosa), però també a cotes baixes (110 cm al Pla de Masella).
Aquests importants gruixos són gràcies:
-A les nevades generoses, que feia temporades en què a Masella no es veien.
-A les nevades, que també han sigut persistents aquest inici de la primavera, sense anar més lluny les darreres 48 h s’han acumulat 45 cm a la Tosa.
-A les temperatures baixes del mes de febrer i d’aquest març, que no han afavorit el desglaç típic de la segona quinzena de març per sota de la cota 2000 m.

2. Els gruixos importants de neu ens fan tenir un estat de pistes immillorable amb 100% dels remuntadors oberts i 74/74 pistes obertes

3. El fet que la Setmana Santa 2018 cau aviat en el calendari, fa que les destinacions de platja no siguin una bona opció, en canvi l’esquí és enguany especialment una bona destinació d’aquestes vacances gràcies a l’excel·lent estat de pistes.

Més activitats

La 2a edició del Trinxat d’Or, organitzada pel Club d’Esquí de Llívia i que es celebrarà el dimecres, 28 de març i, de l’altra, la ja tradicional XV Cursa d’Abonaments de Temporada, una prova molt consolidada que es celebrarà el dissabte, dia 31 de març.

 

Previous post
Les estacions del Grup FGC allarguen la temporada de neu, fins al 8 d'abril
Next post
Balanç Setmana Santa a Baqueira: +90.000 esquiadors!
Back
SHARE

Les 3 claus que ens fan pensar que Masella gaudirà d’una Setmana Santa espectacular