Finalment, Quim Salarich disputarà els seus primers Jocs Olímpics a PyeongChang 2018

 

L’esportista català de l’equip RFEDI competirà a Corea del Sud després que Espanya hagi obtingut una plaça addicional en esquí alpí. D’aquesta manera, Salarich acompanyarà a Queralt Castellet i Ander Mirambell en l’aventura olímpica.

S’ha fet esperar però finalment arriba la bona notícia que tant esperàvem. L’esportista de Malla, Quim Salarich, competirà als Jocs Olímpics de PyeongChang 2018 que arrenquen en només tres dies al país asiàtic. Tot i que inicialment s’havia quedat fora de la delegació espanyola, fa poques hores s’ha oficialitzat que Espanya ha rebut una plaça addicional en esquí alpí.

Després de diverses gestions i a l’espera d’una assignació favorable d’última hora, es confirma que Salarich debutarà en uns Jocs Olímpics a Corea del Sud d’aquí a pocs dies, en companyia de l’altre representant espanyol en esquí alpí, el basc Juan del Campo. Tot i no haver obtingut plaça en primera instància, el català complia els criteris de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i els fixats pel COE, CSD i RFEDI.
L’esquiador de 24 anys de La Molina Club d’Esports (LMCE), especialista en SL, ha registrat aquesta temporada els seus millors resultats precisament al mateix escenari on es disputaran els Jocs Olímpics (una victòria i una tercera posició), a més de la recent victòria aconseguida al SL FIS de Les Gets (França). A la cita olímpica de PyeongChang el veurem competir en SL el dijous 22, a l’estació de Yongpyong Resort.

En Quim fent podi a Les Gets

Triple representació catalana a PyeongChang
Amb la participació assegurada de Quim Salarich a Corea del Sud, són tres els esportistes catalans que ens representaran als Jocs Olímpics que s’iniciaran el pròxim dia 9 i finalitzaran el 25 de febrer. La rider Queralt Castellet està en un gran estat de forma, com ha demostrat en les darreres competicions, i arribarà a PyeongChang amb l’objectiu de pujar al podi.
Per la seva part, el pilot de skeleton Ander Mirambell ja està a la vila olímpica sud-coreana, on afronta amb ambició els seus tercers Jocs i l’objectiu de superar el seu millor resultat (24è a Vancouver 2010).

Previous post
Festassa de la grossa a Masella, amb la baixada de torxes del 50è aniversari
Next post
Gruixos espectaculars a les estacions d’esquí nòrdic catalanes
Back
SHARE

Finalment, Quim Salarich disputarà els seus primers Jocs Olímpics a PyeongChang 2018