Una abundant nevada, posa punt i final excel·lent a Masella, per les festes de Nadal

Des de Masella fan un balanç molt positiu de les festes de Nadal, amb una excel·lent afluència des del dia 23 de desembre de 2017 fins avui, diumenge dia 7 de gener de 2018.
L’afluència ha sigut molt elevada amb jornades que s’han arribat als 11.000 esquidors/dia i +1.500 esquiadors/nit que han gaudit de l’Esquí Nocturn. La bona afluència s’ha vist afavorida, en alguns dies concrets, a què el tancament parcial o total de les estacions de l’Alta Cerdanya, Capcir i Andorra, per motius meteorològics, fés que molts esquiadors que han passat les vacances a Cerdanya triessin Masella. Aquestes xifres tan importants d’esquiadors s’ha traduït en una
ocupació hotelera que, a peu de pista, ha estat del 100%.

Méteo variable, amb traca final, una llevantada que porta acumulats 35 cm de neu nova
El temps a Masella durant les vacances de Nadal ha sigut molt variable amb jornades de sol i d’altres amb nevades, que no han impedit el bon funcionament de les instal·lacions, llevat d’avui (7 de gener de 2018) marcat pel temporal de neu de llevant que ha deixat un bon gruix de neu nova. Aquestes últimes 24 h s’han acumulat 35cm a la cota 2150 m de Cap del Bosc

Activitats de Nadal
El ja tradicional Pare Noël, repartint caramels, i la cavalcada de Reis, amb baixada amb torxes amb 200 participants, han estat les activitats estrella dels infants.

Activitats Esportives
Curses nocturnes, la XV edició de la Cursa Familiar amb la singularitat en què pares, fills i germans competeixen entre famílies diferents, etc. han estat les activitats més rellevants a nivell esportiu.

 

Previous post
Els Reis Mags omplen de màgia les estacions de Ferrocarrils
Next post
Prop de 150.000 esquiadors visiten Baqueira Beret aquest Nadal
Back
SHARE

Una abundant nevada, posa punt i final excel·lent a Masella, per les festes de Nadal