North Face i Sherpas Cinema presenten Imagination un curtmetratge d’esquí urbà

Inspirant-se en un concepte creatiu de l’esquiador canadenc JP Auclair, l’equip de North Face ha fet realitat un nou curtmetratge d’esquí urbà. Gravat a escenaris naturals de Nelson, a la Columbia Britànica, i protagonitzada per l’esquíador de freestyle Tom WallischImagination és el darrer capítol de la sèrie que Sherpas Cinema dedica a l’esquí urbà.

Un projecte que va començar amb una peça filmada als carreres de Kootenay anomenada All.I.Can’s i protagonitzada per JP Auclair, i que va continuar amb la part nocturna Into the Mind, on apareixien JP Auclair i Wallisch.


La producció de Imagination, que va ser rodada durant tres setmanes al mes de març a les petites localitats muntanyoses de Nelson i Rossland, a la Columbia Britànica (Canadà).

“Aquest projecte va ser un dels més difícils, però també gratificants, dels que he format
part “, explica Tom Wallisch. “Amb tantes escenes en moviment, preses i ubicacions exclusives, va ser tot un repte. Vaig poder sentir-me una mica JP fent de guia en el vídeo mentre ho filmàvem“.

Aquest video es presenta, coincidint amb la presentació de l’equipació de North Face per a l’equip nord-americà de freestyle. Per segona vegada consecutiva, en els Jocs Olímpics d’hivern, la marca vesteix a l’equip d’EE. UU. amb unes peces d’alt
rendiment i tècnicament avançades, per ajudar a l’equip a competir al màxim nivell possible.

Aqui teniu el vídeo!

Previous post
Marc Pinsach llança el documental Aneto, la història d'un temps
Next post
Masella, un cop més, la primera estació en obrir la temporada de neu!
Back
SHARE

North Face i Sherpas Cinema presenten Imagination un curtmetratge d’esquí urbà