Masella es manté oberta fins dilluns 1 de maig

 

Durant el mes d’abril, a l’igual que les temporades precedents, l’estació ceretana es manté oberta  ininterrompudament i finalitzarà la temporada el dia 1 de maig. D’aquesta manera a Masella ofereixen la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus i d’Espanya, amb un inici de temporada el 24 de novembre de 2016 i el tancament a primer de maig de 2017.

001FD
La pista Isards amb vistes al pla ceretà i la cara Nord dels Pirineus

La neu abundant d’aquest hivern i les condicions naturals que té la muntanya de la Tosa són el millor aliat per una bona conservació del mantell nival, amb una altitud important, de fins a 2535 m, una orientació nord, en el 90% de les pistes i el seu bosc, pel qual transcorren el 80% de les pistes del domini esquiable.

L’objectiu del calendari d’obertura de les pistes Masella és sempre oferir una de les temporades més llargues dels Pirineus, amb una mitjana superior als 5 mesos per temporada i aquest 2016-17 també es complirà. Ara l’estació es manté oberta amb accés a pistes des de Coma Oriola i amb les millors neus en els sectors de Coma Pregona, la Tosa i Isards.

 

Previous post
Grandvalira encara Setmana Santa amb el 90% de l'estació oberta
Next post
Previsió méteo de la setmana de Sant Jordi
Back
SHARE

Masella es manté oberta fins dilluns 1 de maig