La Molina organitza unes jornades d’economia de muntanya

La Molina organitzarà les primeres Jornades d’Economia de Muntanya i promou la Taula Estratègica de Muntanya, un òrgan que vol impulsar el negoci a la zona.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha presidit la Comissió Assessora de La Molina per fer seguiment dels pròxims esdeveniments fixats a l’estació de La Molina així com per fer balanç de la temporada d’estiu i consensuar amb els membres de la comissió les estratègies a seguir de cara als mesos que vénen.

Imatge d’arxiu de la presentació d’enguany de la temporada d’estiu a La Molina

La Molina com a dinamitzadora del territori

Aquest any La Molina acollirà les I Jornades d’Economia de Muntanya els dies 9 i 10 de novembre. Aquestes jornades neixen amb la voluntat de donar impuls a la convivència de l’activitat a les estacions d’esquí amb la sostenibilitat, fins i tot fent conèixer altres experiències internacionals d’esquí sostenible.

A banda de les I Jornades d’Economia de Muntanya, Ferrocarrils juntament amb el Govern de la Generalitat de Catalunya, ha creat una Taula Estratègica de muntanya amb la voluntat de convertir als actors públics i privats de la zona en un motor econòmic per a les comarques de muntanya dels Pirineus.

 

 

Previous post
Grandvalira-Ensisa, candidata a rebre la Copa del Món masculina al 2021
Next post
La Molina fa balanç de l'estiu i es prepara per a la temporada de neu
Back
SHARE

La Molina organitza unes jornades d’economia de muntanya