La Molina organitza el Bateig de neu més multitudinari en el seu 75è aniversari

La Molina organitzarà el proper diumenge 21 de gener una activitat multitudinària: el Bateig de neu by Decathlon, esdeveniment que també serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La cita tindrà lloc amb la celebració del World Snow Day (Dia Mundial de la Neu) com a teló de fons. Es tracta d’una jornada promoguda per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer el món de la neu als menuts. Com cada any, La Molina se suma a aquesta innovadora iniciativa tot acollint propostes dissenyades per al públic familiar.

Paquets combinats per apropar la neu a tothom
Per a aquest dia, La Molina comptarà amb paquets combinats que inclouran classes d’iniciació a l’esquí, lloguer de material, forfet debutant i Welcome Pack by Decathlon.

Els paquets d’esquí de dues hores estaran destinats a persones que no saben esquiar. Hi haurà 10 grups per a 10 debutants en dos horaris diferents: de 10.00 a 12.00 h, per una banda, i de 12.00 a 14.00 h, per l’altra. Els participants hauran de presentar-se una hora abans a les oficines per recollir el forfet i el comprovant que hauran d’entregar al monitor corresponent, a la carpa de La Molina, situada a la plaça de Cap de Comella.

75è aniversari
Aquest esdeveniment se suma a l’ampli ventall d’activitats que ha preparat l’estació amb motiu del 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador a tot l’Estat com, per exemple, la Jornada retro i Nit de les 75 torxes (17 de febrer), el dia dels Nens (28 de febrer) o l’Estima Fest (el 3 de març).

Previous post
Amb el nou Funpark, Baquèira puja el llistó d'activitats per a la mainada i les famílies
Next post
El crac Aurélien Ducroz formarà els riders de Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll
Back
SHARE

La Molina organitza el Bateig de neu més multitudinari en el seu 75è aniversari