La Molina inicia la temporada d’estiu amb preus més competitius

Durant tota la temporada d’estiu, l’estació gironina oferirà activitats pensades per a tothom, tant per a grans com per a petits, com per exemple: passeig telecabina a La Molina, zona del llac, piscina climatitzada, Parc d’Aventura als arbres, quads per a adults, circuit d’spa, tracks d’estiu, circuit d’interpretació de la fauna salvatge de La Molina, entre d’altres.

telecabina

Ampliació del Bike Park, noves activitats i forfets
Durant 4 mesos els visitants podran gaudir de totes les novetats que es presenten aquesta temporada, especialment les del Bike Park, que enguany compta amb una nova zona al Cap de Comella, la qual dóna més longitud als circuits Moli i Lina (estrenats la temporada passada). En aquest sentit hi haurà un total de 15 circuits amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts.
Amb tot, La Molina comptarà amb noves activitats: el Frisbee (Disc golf), que consta d’un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut, i el HoverBoard Kart by Altitud Extreme: enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults.
Finalment, també s’aplicarà una nova política de preus, seguint la línia marcada durant la temporada d’hivern: s’homogeneïtzaran les tarifes i les edats dels infants, fins als 16 anys, per adaptar el producte a les noves necessitats dels visitants; s’homogeneïtza la tarifa de 4 hores i s’elimina la de tarda o mig dia; s’ofereixen nous forfets: el forfet de temporada recarregable BikeParkREC; el forfet recarregable BikeParkREC amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies i el forfet activitats “La Molina Non Stop”, un nou forfet que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness. Forfet personal i d’utilització lliure durant tot el dia.

Previous post
Polartec presenta el nou teixit tèrmic que ho petarà el proper hivern, Polartec PowerFill
Next post
El futur de Grandvalira en perill
Back
SHARE

La Molina inicia la temporada d’estiu amb preus més competitius