La Molina dóna el tret de sortida demà dijous, a la temporada del seu 75è aniversari

Aquesta temporada, l’estació de la Cerdanya celebra el seu 75è aniversari i oferirà propostes per a tots els públics. Des del cèlebre Descens Infantil d’any nou fins als espectacles musicals passant per una jornada retro o un bateig de neu.

Imatge de la webcam de Pista Llarga a La Molina aquest matí

La Molina inicia la temporada d’hivern 2017-2018 i ho fa amb molta il·lusió. L’estació obrirà les seves portes el pròxim dijous dia 30 de novembre. Amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment es condicionaran el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei pel pont de desembre.
Dijous 30 els esquiadors podran fer un primer tast de neu amb l’obertura de Pista Llarga, de cara a divendres s’obriran Pista Llarga, Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johann Cruyff, amb un gruix de 20 cm. de neu pols i una tarifa reduïda de 15€. De cara al pont l’estació preveu obrir la zona central.

Les promocions de preus, vigents.
La Molina encara manté en promoció els seus forfets de temporada fins a l’1 de desembre i la promoció 4×3 en el forfet ReCarnet fins al 3 de desembre. Aquesta segona opció fa un pas més en la digitalització del procés de compra de forfets i la comoditat dels esquiadors. Es tracta d’una targeta amb saldo de dies d’esquí que es pot recarregar fàcilment des de casa, el que es tradueix en un estalvi considerable de temps i diners. Amb aquest forfet es podrà esquiar a La Molina qualsevol dia de la temporada 2017-18 per només 25€, ja que amb la promoció 4×3 els usuaris que comprin tres dies d’esquí o snowboard tindran el quart gratis.

Imatge de la webcam de Portainé aquest matí

Obertura total estacions FGC al desembre
Pel que fa a la resta d’estacions del Grup FGC, està previst que comencin la temporada d’hivern el primer cap de setmana del mes de desembre, abans del pont. Les estacions del Pallars Sobirà (Espot i Port Ainé) donaran el tret de sortida divendres 1 i Vallter 2000 i Vall de Núria ho faran dissabte 2 de desembre.

Previous post
Baquèira amplia aquest dissabte 25, l'àrea esquiable: 75 quilòmetres!
Next post
Baqueira Beret frega els 120 km de pistes per al cap de setmana
Back
SHARE

La Molina dóna el tret de sortida demà dijous, a la temporada del seu 75è aniversari