FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l’Alberg Les Estades (Rialp- Pallars Sobirà)

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Pere Tarrés han acordat col·laborar per millorar les instal·lacions de l’Alberg Les Estades a Rialp i el seu entorn. Durant una visita realitzada a l’alberg, representants de les dues institucions s’han compromès a treballar en les dependències de l’edifici i de l’entorn amb l’objectiu de donar valor a tot el conjunt i potenciar els seus atractius turístics.

En aquest sentit, FGC ha anunciat la construcció i instal·lació d’un ascensor a l’alberg. Aquesta actuació, que aportarà una major confortabilitat en l’accessibilitat dels clients als diferents nivells de l’edifici i que permetrà també l’accés als allotjaments de persones amb mobilitat reduïda, és previst que estigui operatiu per l’inici de la temporada d’hivern 2017/2018.

Entre les actuacions a analitzar destaquen les millores en les habitacions, l’adequació de la zona esportiva i l’arranjament de l’entorn de l’hotel.

alberg
Imatge actual del Alberg Les Estades

L’Alberg Les Estades

L’Alberg Les Estades es troba situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, estació envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, i de l’estació d’Espot Esquí, a tocar del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

La Fundació Pere Tarrés disposa d’un contracte d’arrendament des de l’any 2015 per a la gestió de l’alberg. Amb una situació privilegiada, és ideal per gaudir dels esports d’hivern, o bé per gaudir dels esports d’aventura com el ràfting, barranquisme, hípica, mountain bike i altres que es realitzen als voltants, sense oblidar els recursos naturals de la comarca.

És una instal·lació pensada perquè les famílies i els grups d’amics gaudeixin de l’entorn natural i puguin fer activitats educatives, esportives i de lleure. Justament, aconseguir que els infants s’ho passin bé i coneguin les riqueses naturals del Pallars Subirà és un dels objectius de l’Alberg. Per això, disposa d’habitacions de 2 a 10 places i sala de jocs, sala infantil per als mes petits, guarda esquís, i una zona exterior amb piscina i zona esportiva.

La Fundació Pere Tarrés, amb 60 anys de trajectòria, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu.

Previous post
Masella tanca la temporada amb un balanç impressionant +400.000 esquiadors
Next post
Polartec presenta el nou teixit tèrmic que ho petarà el proper hivern, Polartec PowerFill
Back
SHARE

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l’Alberg Les Estades (Rialp- Pallars Sobirà)