Desnivell 100% esquiable a Masella a partir d’avui i més de 25km de pistes pel cap de setmana

De cara aquest quart cap de setmana de la temporada 2017-18, és a dir per aquest 2 i 3 de desembre, l’estació Masella amplia el número de pistes, amb l’obertura de 25 km esquiables. Avui divendres ja està operatiu el 100% del desnivell esquiable, així ja es podrà esquiar des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m, realitzant el 100% del desnivell esquiable, que representa el desnivell més important del Pirineu de Girona. Això implica que s’obriran dos remuntadors molt importants, les cadires  Jumbo Tosa i TGV.

Imatges d’ahir dijous. Masella està celebrant els 50 anys de molt bona manera

La previsió pel cap de setmana és obrir amb gruixos de neu: 30 a 40 cm de neu pols. Amb 19 pistes ( a les pistes ja obertes hi afegirem l’obertura de les següents vermelles: Davallada, Esquirols, Central, Tosa Vermella, Panoràmica Superior. Les següents blaves: La Plana Superior i Masovera. I la següent verda: Telecorda del Pla de Masella. Accés a pistes obert per Coma Oriola-1950 m i Pla de Masella-1600 m.

Arribada de la cadira a Cap del Bosc

El nombre de pistes i remuntadors oberts augmentarà de cara el Pont de la Puríssima, gràcies a les nevades previstes per aquest divendres i aquest dissabte i, també, pel fred previst que permetrà produir neu de molt bona qualitat.

 

Previous post
Grandvalira confirma obertura parcial, dissabte 2 de desembre
Premis INDESCAT 5ª edició
Next post
Skitude guanya el premi INDESCAT a la Internacionalització
Back
SHARE

Desnivell 100% esquiable a Masella a partir d’avui i més de 25km de pistes pel cap de setmana