Baqueira Beret, 130 km esquiables per Setmana Santa

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu estarà oberta fins el dilluns 17 d’abril amb gruixos de neu de fins a 190 cm. Amb 130 km esquiables i amb gairebé totes les instal·lacions obertes durant els dies festius, Baqueira Beret garanteix unes bones jornades d’esquí i snowboard.

Baqueira Beret proposa una Setmana Santa plena d’activitats per gaudir amb la família i amics. A més, ara, amb l’arribada de la primavera, es pot gaudir de l’estació d’una manera diferent: amb més hores de sol i més opcions per practicar activitats a l’aire lliure.

A pistes, la Setmana Santa està sent magnífica amb gruixos de neu màxims al voltant dels 190 cm a les cotes altes i fins a 130 km de pistes oberts. Els tres sectors de l’estació (Baqueira, Beret i Bonaigua) es troben oberts al públic.

Agenda d’esdeveniments per Setmana Santa

Test d’Or

Com cada any en finalitzar la temporada, Baqueira Beret convida a tots els alumnes dels cursets d’Era Escòla que s’hagin proclamat guanyadors en les carreres celebrades cada setmana a participar en la competició del Test d’Or. D’aquesta manera, els participants poden posar en pràctica tots els coneixements apresos durant la temporada i, a més, opten a guanyar molt bons premis.

La cita tindrà lloc el proper 15 d’abril de 10.15h a 11.30 h. Els nivells A i B d’esquí i snowboard competiran a la pista del Pla de Beret i els nivells C, D, E i F de les dues modalitats, a la part alta de l’Stadium de Beret.

Els primers classificats de cada categoria guanyaran un forfet de Baqueira i un curset amb Era Escòla de 5 dies per a la temporada que ve. A més, hi haurà trofeus “Test d’Or” per als 3 primers de cada categoria i sorteig sorpresa entre tots els participants en finalitzar el lliurament de premis.

7è edició del Festival Pyrenades

Fins al dissabte 15 d’abril se celebra el Festival Pyrenades, que enguany arriba a la setena edició. Es tracta d’una setmana plena d’activitats gratuïtes dissenyades per a tots els públics en què es convida els participants a debatre sobre el valor cultural, paisatgístic, històric i mediambiental de la muntanya i els Pirineus. La festa tindrà lloc al Refugi Rosta de Salardú, a la Val d’Aran.

Festa final de temporada amb Moët Chandon

Dissabte 15 d’abril, Baqueira Beret celebra el final de temporada i l’arribada de la primavera de la mà de Moët Chandon. Els assistents a la festa, que serà a Orri des de les 15.00h fins a les 20.00h, podran degustar una copa de benvinguda mentre gaudeixen de la música del DJ Luca Ferrer.

A partir de les 17.30 h hi haurà un autobús de baixada.

Fiesta-Moet
La Festa Moet

Carreres socials

Aquesta Setmana Santa, Baqueira Beret serà l’escenari de cinc carreres socials organitzades pels clubs d’esquí de la vall:

Dimecres 12 d’abril: cursa social del club MAC-Ainhoa

Dijous 13 d’abril: cursa social del club FLOCS

Divendres 14 d’abril: carrera Ski-Camp Era Escola

Dissabte 15 d’abril: cursa social del club CEVA

Diumenge 16 d’abril: cursa social del club CAEI

Previous post
Les estacions d’esquí nòrdic catalanes encaren amb optimisme la setmana Santa
Next post
Grandvalira encara Setmana Santa amb el 90% de l'estació oberta
Back
SHARE

Baqueira Beret, 130 km esquiables per Setmana Santa